Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

What if you were invisble

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "What if you were invisble"— Presentationens avskrift:

1 What if you were invisble
3B Hässelbygårdsskolan Translated by 6A

2 What if you were invisble
Om jag var osynlig skulle jag flyga ett flygplan, fast alla skulle tro att den flög automatiskt. Av: Ivan 3B If I was invisible I would have flown an airplane but everyone would have thought that if was flown auomatically. If I was invisible I would have flown an airplane but everyone would have thought that if was flown auomatically.

3 What if you were invisble
Om jag var osynlig skulle jag åka själv på tunnelbanan. Jag skulle kunna smyga in gratis utan att betala. Av: Prenka 3B If I was invisible I would go by tube alone. I could sneak in without paying anything.

4 What if you were invisble
Om jag var osynlig skulle jag vara en hjälte och hjälpa människor när de inte ser mig. Av: Mariam 3B If I was invisible I would be a hero and help people when they can’t see me.

5 What if you were invisble
Om jag var osynlig skulle jag spionera på folk. Jag skulle vilja smyga runt i en affär utan att någon såg mig och stanna uppe länge på natten. Av: Sahra 3B . If I was invisible I would spy on people. I would sneak around in a shop wihout anybody seeing me and be awake longer at night If I was invisible I would spy on people. I would sneak around in a shop wihout anybody seeing me and stay up late at night

6 What if you were invisble
Om jag var osynlig skulle jag vilja gå in på rektorns kontor och titta på henne för att jag tycker att hon är snäll. Av: Muniira 3B If I was invisible I would go into the headmistress’s office and look at her because I think she is kind If I was invisible I would go into the headmistress’s office and look at her because I think she is kind.

7 What if you were invisble
Om jag var osynlig skulle jag gå in på en fotbollsmatch fast jag inte har någon biljett utan att någon ser för att jag är osynlig. Av: Raid 3B If I was invisible I would go to a football match without a ticket and nobody can see me because I am invisible. If I was invisible I would go to a football match without a ticket and nobody can see me because I am invisible.

8 What if you were invisble
Om jag var osynlig skulle jag ge pengar till fattiga och till andra personer som inte har pengar. Men de kommer inte märka vem jag är. Av: Natan 3B If I was invisible I would give money to poor people and to other people who have no money. But they can’t know who I am.

9 What if you were invisble
Om jag var osynlig skulle jag stoppa bråk och hjälpa poliserna. Sedan skulle jag kasta tjuvarna i fängelse. Jag skulle ta de när de inte såg mig. Av: Alexander 3B If I was invisible I would stop fights and help the police. Then I’d throw the thieves into jail. I would catch them when they can’t see me.

10 What if you were invisble
Om jag var osynlig skulle jag smyga in på Gröna Lund och åka karuseller och dricka slush. Av: Adam 3B If was invisible I would sneak in at Gröna Lund (an amusement park in Stockholm) and ride carousels and drink slush.

11 What if you were invisble
Om jag var osynlig skulle jag spionera på andra för att kolla att de mår bra. Det skulle vara bra att ingen såg mig. Av: Ebba 3B If I were invisible I would spy on others to see if they feel good. It would be good that no one saw me.

12 What if you were invisble
Om jag skulle vara osynlig skulle jag kunna gå in vart som helst. Man skulle kunna smita in på toaletten. När någon kommer ser de inte mig. Av: Sebastian 3B If I was invisible I could go in anywhere. You could sneak into the bathroom. When someone comes in he won’t see me.

13 What if you were invisble
Om jag var osynlig skulle jag hjälpa dem så har det svårt. Jag skulle gå bakom de och ge de massa saker utan att de såg mig. Av: Behzad 3B If I was invisible I would help people who have difficulties. I would walk behind them and give them lots of things without them seeing me.

14 What if you were invisble
Om jag var osynlig skulle jag gå in i en djurpark och kolla på djuren. När jag var där skulle jag gå in till djuren utan att djuren eller djurskötarna såg mig. Av: Jacob 3B If I was invisible I would visit a zoo and look at the animals. When I was there I would go inside the animal fences without animals or keepers seeing me.

15 What if you were invisble
Om jag var osynlig skulle jag vara en osynlig polis som fångade alla banditer utan att de märkte mig. Av: Ibrahim 3B If I was invisible I would be an invisible policeman who catches all bandits without them noticing me.

16 What if you were invisble
Om jag var osynlig skulle jag spela fotboll och ta bollen från alla spelare utan att de skulle kunna se det. Av: Berkan 3B If I was invisible I would play football and take the ball from all players and they can’t see it.

17 What if you were invisble
Om jag var osynlig skulle jag ställa fram klockan i klassrummet så vi kunde sluta tidigare. Av: Yahye 3B If I was invisible I would put the clock in the classroom forward so we could finish earlier.

18 What if you were invisble
Om jag var osynlig skulle jag smyga på Finlandsfärjan och åka till Finland utan att någon såg mig. Av: Amanda 3B If I was invisible I would sneak on board the ferry to Finland and go to Finland without anybody seeing me.

19 What if you were invisble
Responses by Siegerland Grundschule


Ladda ner ppt "What if you were invisble"

Liknande presentationer


Google-annonser