Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

JAG BLEV MED PADDA!!! och kunde plötsligt göra saker jag funderat över men inte haft verktyg till.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "JAG BLEV MED PADDA!!! och kunde plötsligt göra saker jag funderat över men inte haft verktyg till."— Presentationens avskrift:

1 JAG BLEV MED PADDA!!! och kunde plötsligt göra saker jag funderat över men inte haft verktyg till

2

3

4 Det är skönt att kunna titta när man vill Det är bra att man kan ta om när man inte fattar Det är bra att man kan få instruktionen när man börjar – och sen repetera när det är dags för bokprat… Det är bra att du inte avbryter för en massa frågor så att man tappar tråden Mamma och jag tittade tillsammans – och sen pratade vi om boken… What´s new – det är ju som en… bok?!

5 Bokens ”paketeringsförtjänst” Jag kan läsa den (nästan) när jag vill Jag kan läsa den (nästan) var jag vill Jag kan läsa om delar som är svåra (nästan) hur många gånger som helst Jag kan läsa den (typ) tillsammans med andra Lärargenomgångens innehåll Den är (förhoppningsvis) inriktad på just det jag ska jobba med. Den ger (förhoppningsvis) en engagerande och utmanande gestaltning av ämnet med ord, bild, gester och tonfall.

6 Det är skönt att kunna titta när man vill Det är bra att man kan ta om när man inte fattar Det är bra att man kan få instruktionen när man börjar – och sen repetera när det är dags för bokprat… Det är bra att du inte avbryter för en massa frågor så att man tappar tråden Mamma och jag tittade tillsammans – och sen pratade vi om boken… Men vi vill att du ska göra något som är lite ”speciellt” – kanske nåt du gör varje gång, eller nåt särskilt du säger, eller…

7


Ladda ner ppt "JAG BLEV MED PADDA!!! och kunde plötsligt göra saker jag funderat över men inte haft verktyg till."

Liknande presentationer


Google-annonser