Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

- Det är roligt att se vilket engagemang det finns i såväl etablerade som nystartade föreningar och framtidstron är stark i regionen. Nu är det upp till.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "- Det är roligt att se vilket engagemang det finns i såväl etablerade som nystartade föreningar och framtidstron är stark i regionen. Nu är det upp till."— Presentationens avskrift:

1

2 - Det är roligt att se vilket engagemang det finns i såväl etablerade som nystartade föreningar och framtidstron är stark i regionen. Nu är det upp till Nordsvenska VBF att stötta föreningarna i deras önskemål inför framtiden.

3 TILLBAKABLICK 2005 - Svensk volleyboll golvades av volleybollformen kidsvolley. 2006 Anna-Carin Öhgren från Vännäs VK går kurs i Falköping och startar upp distriktets första barngrupp (97-98:or) samt håller kurs i Norsjö. 2007 påbörjar Svensk volleyboll en ny organisationsstruktur 2008 Maj - SDF-ordförandekonferens i Belgien. Nya distrikt. - Nordsvenska VBF bildas via sammanslagning av Västerbottens och Norrbottens VBF. De 5 föreningar som har ungdomsverksamhet tar styrelseposter: Glommersträsk IF, Norsjö VK, KFUM Ske-å, Vännäs, IKSU 2009 Volleydagen i Umeå med 40 deltagare.Volleydagen i Umeå med 40 deltagare. 2013 12 medlemsföreningar har ungdomsverksamhet: Storumans IK, Stöcke IF, KFUM Umeå, Malå IF, Rödå FK har tillkommit och fler ”bubblar”.

4 Ny organisation Volleydagen 2009 Ny styrelse Nyrekrytering Kidsvolleykurser Strategisk expansion Föreningssamverkan Sociala medier Sverigeserien Kidsvolleycup i Norsjö hösten 2009

5 3 8 12 Kidsvolleyn sprider sig snabbt! 2

6 KIDSVOLLEYSPELARE I NORDSVENSKA VBF

7 Massor av nya kidsvolleyledare har utbildats.

8 Höstcupen i kidsvolley med barn från Umeå-/Vännäsområdet oktober 2012

9 Breddläger för 98:or i Skellefteå oktober 2012 med 40 deltagare (våra första kidsvolleylirare) Nordsvenska VBF deltar med pojklag på DistriktsSlaget 2013!!

10 VOLLEYDAGEN #3 Utvecklingsarbete med Mikael Eriksson, SISU och Mattias Forsman, NSVBF Hur vill vi utveckla volleybollsporten för unga? Fler pojkar? Fler ledare? Fler grupper? Vilka insatser krävs? Behov av hjälp och stöd av Svensk volleyboll/NSVBF/SISU…

11 Yes, we (all) can!


Ladda ner ppt "- Det är roligt att se vilket engagemang det finns i såväl etablerade som nystartade föreningar och framtidstron är stark i regionen. Nu är det upp till."

Liknande presentationer


Google-annonser