Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Fyrvaktarens kepp Av Britt Engdal Viktor blir retad, han springer till fyren. Dörren är öppen. Han ser fyrvaktarens käpp. Viktor blir nyfiken på den gamla.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Fyrvaktarens kepp Av Britt Engdal Viktor blir retad, han springer till fyren. Dörren är öppen. Han ser fyrvaktarens käpp. Viktor blir nyfiken på den gamla."— Presentationens avskrift:

1 Fyrvaktarens kepp Av Britt Engdal Viktor blir retad, han springer till fyren. Dörren är öppen. Han ser fyrvaktarens käpp. Viktor blir nyfiken på den gamla fyrvaktaren och gör ett skolarbete om honom med vännen Lisa. Fyrvaktaren var ingen trevlig person. Lättläst och spännande.

2 Scarlet Av Marissa Meyer Månkrönikan del 2. Cinder sitter i fängelse och Scarlet söker efter sin försvunna mormor. Hon träffar Wolf en gatsmart slagskämpe som Scarlet tror har information om hennes mormor. De träffar Cinder som är på flykt och slår sig tillsammans alla tre.

3 Vid din sida Av Anne Cassidy Fortsättning på ”Tid att dö”. Roses och Joshuas föräldrar sägs vara döda men de tror inte det är sant. De hittar anteckningsböcker som Joshua försöker tyda. Rachel på Rose internatskola är i desperat behov av hjälp och ber Rose hjälpa henne.

4 Blunda och hoppa Av Sara Dessen Korta relationer och utan inlevelse tycker artonårige Remy är bäst. Hon är bäst på att göra slut utan problem och känner sig inte trygg med andra människor. Musikern Dexter är inte alls hennes typ men han blir den som hon äntligen låter sin känslor växa med.

5 Stad av skuggor Av Cassandra Clark Claru Fray tar med sim bäste vän Simon till klubben Pandemonium. Där blir hon vittne till hur tre ungdomar med särskilda tatueringar och vapen dödar en kille inne på klubben. Det blir början på ett nytt liv för henne, det är bara hon som kan se mördarna.

6 Insurgent Av Veronica Roth Del 2. Ett enda val kan förändra dig eller förgöra dig. Men varje val har konsekvenser, och när oroligheter väller upp i falangerna omkring henne måste Tris Prior fortsätta att försöka rädda dem hon älskar - och sig själv - samtidigt som hon brottas med svåra frågor om sorg och förlåtelse, identitet och lojalitet, politik och kärlek. Läs även Divergent


Ladda ner ppt "Fyrvaktarens kepp Av Britt Engdal Viktor blir retad, han springer till fyren. Dörren är öppen. Han ser fyrvaktarens käpp. Viktor blir nyfiken på den gamla."

Liknande presentationer


Google-annonser