Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

1.Se till att ett objekt finns skapat i ProUnit, stäng av programmet. 2.Om Web version av ProUnit används se till att filen ProUnitWebCAD_MC.exe har installerats.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "1.Se till att ett objekt finns skapat i ProUnit, stäng av programmet. 2.Om Web version av ProUnit används se till att filen ProUnitWebCAD_MC.exe har installerats."— Presentationens avskrift:

1 1.Se till att ett objekt finns skapat i ProUnit, stäng av programmet. 2.Om Web version av ProUnit används se till att filen ProUnitWebCAD_MC.exe har installerats. 3.Starta AutoCAD och skriv ”menuload”. Ladda filen ”ProUnitCAD.cui”. Ligger normalt under C:\Program\Swegon\ProUnit ProUnit koppling till AutoCAD och MagiCAD

2 4.Tryck på fläktsymbolen i ProUnits verktygslåda för att logga in i ProUnit. 5.Om objektet ligger på hårddisken så klicka på knappen ”Bläddra”. Hämta objektet och tryck sedan på ” Öppna hårddisk”.

3 5. Markera det aggregat som ska infogas, se bild. Tryck på knappen ”Export till ACAD”. När överföringen är klar så tryck på OK.

4 6. Byt till AutoCAD utan att stänga av ProUnit. Tryck på knappen ”Import” och lägg in aggregatet på ritningen. Om inga fler aggregat ska läggas in, tryck på ”Close”. Ska fler aggregat importeras så byt till ProUnit och exportera nästa aggregat. 7. Aggregatet läggs in på ritning i vy ovanifrån

5 8. För att koppla kanaler till MagiCAD, tryck på pusselbiten i ProUnits verktygslåda

6 9. Koppla kanalerna till rätt system (Uteluft, tilluft, frånluft eller avluft)

7 10. Välj att börja rita en kanal i MagiCAD. Klicka på en av anslutningarna och drag kanalen utifrån denna. 11. Ljuddata från aggregatet förs automatiskt över till MagiCAD


Ladda ner ppt "1.Se till att ett objekt finns skapat i ProUnit, stäng av programmet. 2.Om Web version av ProUnit används se till att filen ProUnitWebCAD_MC.exe har installerats."

Liknande presentationer


Google-annonser