Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Vad är Club Peeker? En applikation till mobiltelefon En ”Peeker” som indikerar med ljusnyanser, kopplas till mobilens kontaktuttag Bygger på Bluetooth.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Vad är Club Peeker? En applikation till mobiltelefon En ”Peeker” som indikerar med ljusnyanser, kopplas till mobilens kontaktuttag Bygger på Bluetooth."— Presentationens avskrift:

1

2 Vad är Club Peeker? En applikation till mobiltelefon En ”Peeker” som indikerar med ljusnyanser, kopplas till mobilens kontaktuttag Bygger på Bluetooth och 3G Brukskvaliteter? Estetisk enkelhet framför allt Skapar spänning och interaktion med utestället innan man är på plats Valmöjligheterna samlade på ett ställe – valet blir lättare att genomföra

3 Genomsnittlig ström av människor IN/MIN Ungefärlig väntetid i kö Sammanlagt antal personer på plats DJ:s musikanläggning uppkopplad – sänder ut aktuell musik

4 Linda Andreasson 24 år Singel Socionomstuderande på Malmö Högskola Flyttade till Malmö från Linköping för 4 år sen Bosatt med barndomskompisen Anja i 2:a vid Möllevångstorget Utgång 2-3 ggr veckan, varav 1 gång i veckan till nattklubb, oftast KB, Inkonst eller Jeriko Intresserad av att måla, sjunga, dansa salsa och aktiv i Djurens Rätt Persona

5 Linda och hennes kompisar ska gå ut ikväll. De har inte bestämt hur kvällen ska se ut, och inleder med förfest hemma hos Linda När det börjar bli dags att åka inåt stan tar Linda fram sin mobil och startar club peeker.

6 Linda väljer att titta närmare på KB och får samtidigt en försmak på den musik som spelas just nu. Eftersom det är regnigt höstväder ute vill inte Linda och hennes vänner stå i kö för länge. De bestämmer sig för att åka till KB. Linda lagrar alternativet KB i mobilen för att få fortsatt uppdatering tills de kommit dit. Peekern skiftar i röda nyanser vilket indikerar mycket folk och högt tryck inne på klubben!

7 Vännerna vill inte missa något och ringer direkt efter taxi! Eftersom Linda sparade KB som alternativ i peekern får hon indikering om stämningen på KB under hela taxiresan. När de anländer till KB har kötiden minskat till 0 min så Linda och hennes vänner slipper stå ute i höstrusket och kommer direkt in till en glad stämning på KB!


Ladda ner ppt "Vad är Club Peeker? En applikation till mobiltelefon En ”Peeker” som indikerar med ljusnyanser, kopplas till mobilens kontaktuttag Bygger på Bluetooth."

Liknande presentationer


Google-annonser