Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Fotbollspelare!.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Fotbollspelare!."— Presentationens avskrift:

1 Fotbollspelare!

2 Luis Lionel Andres Messi
Födelsedatum: 24 Juni 1987 Födelseplats:Rosario/Argentina Mina ideer: Han är den bästa jag har sett! Han är grymt snabb! Han dribblar som en maskin. Han är jätte kort (1.69) men han använder sin korthet och dribblar förbi dom stora!Han gör nästan över 1 mål eller bara en på varje match.

3 Cristiano Ronaldo dos Sanros Aveiro
Födelsedatum: 25 February 1985 Födelseplats: Funchal, Madeira/Portugal Mina ideer: Han är inte så bra men många gillar honom. Om du kollar på hans mål lista är Messi bättre föratt Messi har gjort 81 på 147 matcher men Ronaldo har gjort 84 mål på 196 matcher. Inte min favorit. 

4 Zlatan Ibrahimovic Födelsedatum: 3 Oktober 1981
Födelseplats: Malmö/ Sverige Mina ideer: Jag tycker att Zlatan är en bättre fotbollspelare än Ronaldo. Jag gillar inte Ronaldo´s attyitid, men Zlatan har vad jag tycker är bra. Han är inte bäst för att Messi är bätte. Zlatan har gjort 16 mål på 29 matcher. Den är jätte bra. Zlatan är 1.95 meter lång och väger 95 kilo.

5 David Villa Sanchez Födelsedatum: 3 December 1981
Födelseplats: Langreo/ Spanien Mina ideer: David Villa är näst bäst efter Messi, för David Villa har allting som Messi har men bara lite mindre. Han har bara spelat 4 maycher med Barca så jag säger hans matcher från landslaget. 66 matcher och 44 mål. De där är jättebra! David Villa har mer taktik spel än Ronaldo och Zlatan.

6 Victor Valdés Arribas Födelsedatum: 14 Januari 1982
Födelseplats: Barcelona/ Spanien Mina ideer: Ni ser att han har gulda händer, för att han är bästa målvakten för mig och han förtjänar dom här gulda handskarna. Valdes har inte gjort mål som en målvakt men han slog många rekordar, som när han slog klubb rekord genom att hålla nollan på 446 minuter. Kan du fatta att ha har gjort mycket över 250 matcher med Barcelona.


Ladda ner ppt "Fotbollspelare!."

Liknande presentationer


Google-annonser