Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Kvinnans hjärna. Detta är ett resultat av intensiva och seriösa undersökningar för att bättre förstå den feminina hjärnan och dess indelningar, för att.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Kvinnans hjärna. Detta är ett resultat av intensiva och seriösa undersökningar för att bättre förstå den feminina hjärnan och dess indelningar, för att."— Presentationens avskrift:

1

2 Kvinnans hjärna. Detta är ett resultat av intensiva och seriösa undersökningar för att bättre förstå den feminina hjärnan och dess indelningar, för att försöka förstå, hur den feminina hjärnan fungerar. Detta gäller for 97,9 % av kvinnor över 21 år. AIGM130999

3 Bilkörning Kvinnans hjärna.

4 Zon för impuls köp Bilkörning Kvinnans hjärna.

5 Zonen för skoköp Zon som impuls köp Bilkörning Kvinnans hjärna.

6 Zonen för skoköp Zon för impuls köp Bilkörning Zonen för initiativ till sex Kvinnans hjärna.

7 Zonen for initiativ till sex Klaga, gnälla och tjata Zonen för skoköp Zon för impuls köp Bilkörning Kvinnans hjärna.

8 Bantarzonen Zonen for initiativ till sex Klaga, gnälla och tjata Zonen för skoköp Zon för impuls köp Bilkörning Kvinnans hjärna.

9 Zonen för att känna sig fet Bantarzonen Zonen for initiativ till sex Klaga, gnälla och tjata Zonen för skoköp Zon för impuls köp Bilkörning Kvinnans hjärna.

10 Metalldetektor för smycken och pengar Zonen för att känna sig fet Bantarzonen Zonen for initiativ till sex Klaga, gnälla och tjata Zonen för skoköp Zon för impuls köp Bilkörning Kvinnans hjärna.

11 Zonen för att komma ihåg födelsedagar och jubileum Metalldetektor för smycken och pengar Zonen för att känna sig fet Bantarzonen Zonen for initiativ till sex Klaga, gnälla och tjata Zonen för skoköp Zon för impuls köp Bilkörning Kvinnans hjärna.

12 Zonen som utlöser huvudvärk Zonen för att komma ihåg födelsedagar och jubileum Metalldetektor för smycken och pengar Zonen för att känna sig fet Bantarzonen Zonen for initiativ till sex Klaga, gnälla och tjata Zonen för skoköp Zon för impuls köp Bilkörning Kvinnans hjärna.

13 Frontalzonen för rykten och skitsnack Zonen som utlöser huvudvärk Zonen för att komma ihåg födelsedagar och jubileum Metalldetektor för smycken och pengar Zonen för att känna sig fet Bantarzonen Zonen for initiativ till sex Klaga, gnälla och tjata Zonen för skoköp Zon för impuls köp Bilkörning Kvinnans hjärna.

14 Området som registrerar de dåliga saker män gör Frontalzonen för rykten och skitsnack Zonen som utlöser huvudvärk Zonen för att komma ihåg födelsedagar och jubileum Metalldetektor för smycken och pengar Zonen för att känna sig fet Bantarzonen Zonen for initiativ till sex Klaga, gnälla och tjata Zonen för skoköp Zon för impuls köp Bilkörning Kvinnans hjärna.

15 Zonen för att se de bra saker män gör Området som registrerar de dåliga saker män gör Frontalzonen för rykten och skitsnack Zonen som utlöser huvudvärk Zonen för att komma ihåg födelsedagar och jubileum Metalldetektor för smycken och pengar Zonen för att känna sig fet Bantarzonen Zonen for initiativ till sex Klaga, gnälla och tjata Zonen för skoköp Zon för impuls köp Bilkörning Kvinnans hjärna.

16 Zonen for såpoperor och reality-serier Zonen för att se de bra saker män gör Området som registrerar de dåliga saker män gör Frontalzonen för rykten och skitsnack Zonen som utlöser huvudvärk Zonen för att komma ihåg födelsedagar och jubileum Metalldetektor för smycken och pengar Zonen för att känna sig fet Bantarzonen Zonen for initiativ till sex Klaga, gnälla och tjata Zonen för skoköp Zon för impuls köp Bilkörning Kvinnans hjärna.

17 Zonen for att alltid komma för sent Zonen for såpoperor och reality-serier Zonen för att se de bra saker män gör Området som registrar de dåliga saker män gör Frontalzonen för rykten och skitsnack Zonen som utlöser huvudvärk Zonen för att komma ihåg födelsedagar och jubileum Metalldetektor för smycken och pengar Zonen för att känna sig fet Bantarzonen Zonen for initiativ till sex Klaga, gnälla och tjata Zonen för skoköp Zon för impuls köp Bilkörning Kvinnans hjärna.

18 Zonen som inte är vald omfattar bland annat mikroskopiska områden, som hänvisar till kunskap rörande telefonen, bensin och olja till bilen, middag til mannen, att spara pengar, däcksbyte, klippa gräset och all annan teknisk kunskap. Zonen for att alltid komma för sent Zonen for såpoperor och reality-serier Zonen för att se de bra saker män gör Området som registrerar de dåliga saker män gör Frontalzonen för rykten och skitsnack Zonen som utlöser huvudvärk Zonen för att komma ihåg födelsedagar och jubileum Metalldetektor för smycken och pengar Zonen för att känna sig fet Bantarzonen Zonen for initiativ till sex Klaga, gnälla och tjata Zonen för skoköp Zon för impuls köp Bilkörning Kvinnans hjärna.

19 Det som kommer nu avslöjar mysteriet om, hur den "MASKULINA HJÄRNAN" fungerar.

20


Ladda ner ppt "Kvinnans hjärna. Detta är ett resultat av intensiva och seriösa undersökningar för att bättre förstå den feminina hjärnan och dess indelningar, för att."

Liknande presentationer


Google-annonser