Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Välkomstbrev samt information för nyinflyttade.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Välkomstbrev samt information för nyinflyttade."— Presentationens avskrift:

1 Välkomstbrev samt information för nyinflyttade.

2 Styrelsen och styrelse möten
Varje månad har styrelsen möte. Dessa möten är bara till för de som är med i styrelsen. Dvs att dom INTE ÄR OBLIGATORISKA. På dessa möten skrivs det protokoll där det står vilka besluts som har tagits eller vad som är på gång eller om det är något som behöver åtgärdas. Dessa protokoll är naturligtvis tillgängliga för alla som bor i Nygårds hagar/ Nygårds backar. Protokollen finns tillgängliga på hemsidan.

3 Betalning Betalning sker fyra gånger på ett år, dvs en gång per kvartal. Betalning sker via faktura.

4 Vilka områden tillhör samfälligheten?
De områdena som till hör kopparhaga samfällighet är Nygårds hagar och Nygårds backar.

5 Städdagar och Årsmöte Vi har en gång varje år på våren ett årsmöte och en städdag. Bägge evenemangen är styrelsen som anordnar På årsmötet tas beslut om man ska förändra något eller om man ska ha kvar det som det är. Det är också hushållens möjlighet att framföra sin åsikter. Någon gång i Maj brukar vi ha en städdag där vi burkar göra saker som behövs göras. Det kan tex vara olja in borgen i lekparken, rensa/gallra sånt behövs.

6 Hemsidan Styrelsen har en egen hemsida. På hemsidan kommer det finnas protokoll, information, kontakt och nyheter.

7 Kontakta styrelsen Det lättaste sättet är att besöka våran hemsida: och sedan gå in under kontakt. Längst ner på sidan hittar ni en kontakt ruta. Annars går det givetvis bra att maila direkt till: Om det är något speciellt område så är det bättre att ni kontaktar den personen som är ansvarig för det området. Ni hittar kontakt informationen på hemsidan under kontakt.


Ladda ner ppt "Välkomstbrev samt information för nyinflyttade."

Liknande presentationer


Google-annonser