Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Hemsida Hemsidan är den primära informationskanalen !! - Informationen ska alltid vara uppdaterad. T.ex. om en träning är inställd. E-mail används enbart.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Hemsida Hemsidan är den primära informationskanalen !! - Informationen ska alltid vara uppdaterad. T.ex. om en träning är inställd. E-mail används enbart."— Presentationens avskrift:

1 Hemsida Hemsidan är den primära informationskanalen !! - Informationen ska alltid vara uppdaterad. T.ex. om en träning är inställd. används enbart vid speciella tillfällen Det är Ni som är ansvariga för att hålla Er medlemsprofilen uppdaterad - Det är adresser och mobilnummer som är viktigast Vid problem eller om ni t.ex. missat password kan ni kontakta mig OBS mobilfunktion. Jag kommer att behöva era barns 4 sista siffror i födelesenummret för att vissa funktioner ska fungera


Ladda ner ppt "Hemsida Hemsidan är den primära informationskanalen !! - Informationen ska alltid vara uppdaterad. T.ex. om en träning är inställd. E-mail används enbart."

Liknande presentationer


Google-annonser