Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Välkomna till P-00 föräldramöte 18 januari

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Välkomna till P-00 föräldramöte 18 januari"— Presentationens avskrift:

1 Välkomna till P-00 föräldramöte 18 januari

2 Träningar Vi börjar träna måndagen den 25/1, klockan 17.30 – 18.30.
Vecka 4-8 tränar vi på IP endast måndagar, Torsdagar dessa veckor ses vi i skogen, då vi springer slingan mellan – From måndagen 1/3 är det som vanligt, dvs måndagar och onsdagar träning på IP mellan Vecka 9-12 har vi dessutom inomhustid i Nyvångshallen på lördagar mellan –

3 Regler Respektera tider på matcher och träningar. (Gäller även ledare)
Bra uppförande på träning och matcher. Meddela om man inte kommer till träningen och meddela i god tid vilka helger era killar inte kan spela match. Vi kommer att ta ut lagen på onsdagar efter träningen. Alla skall duscha efter matcherna. Gula tråden

4 Skåne serie i 7 manna fotboll
Medlemsavgift betald senast den 15 mars för att få deltaga. Vet ej i nuläge vad avgiften blir. Under 2010 kommer vi att samlas på IP och byter om till match på den spelorten vi skall vara på. 1 april kan man gå in på Skånebolls hemsida och kolla serierna, de är dock preliminära.

5 Nya regler 7 manna Målvakt får inte sparka bollen över halva planen.
SMS tjänst för redovisning av resultat. Senast en halvtimme efter match. Varning - Tidsbegränsad utvisning I samband med varning utvisas spelaren i 5 minuter. Spelaren får återinträda i spelet vid första avblåsningen efter avtjänat straff.

6 7 manna fotboll Vi har anmält 3 lag till Skåneserierna, i klasserna A, C och K. Målet är att alla skall spela i alla lagen någon gång. Killarna kommer att rotera efter hur vi ledare vill. Denna serie indelning gör vi för att alla skall kunna utvecklas i sin takt men ändå känna på sämre och bättre motstånd. Killarna skall spela på olika positioner som vi ledare vill att de skall prova på. Detta i kombination med de olika serierna. Vi kommer att max vara 11 st./lag vilket göra att någon kommer att stå över någon match. De som tränar och sköter sig kommer att spela. Kriterierna kommer vi ut med till nästa föräldramöte som vi skall ha i april. Laguttagning efter träningarna på onsdagar.

7 Cuper 2010 Sportlovscupen den 20 och 27 feb.
V 19 Halör cup med 1 lag och övriga i BIF Cupen. Hällevik cupen med övernattning 30 juli till den 1 augusti, en förälder måste följa med. Harrie cupen den12-15/8 ?????

8 Lotter De lotter vi skall sälja är kalendrarna och bonuskorten.
Denna höst sålde vi 236 kort som ger lag kassan 7080 kr. Barnen sålde allt från 1 – 10 kort. Är det ok att vi säljer så olika? Detta tillsammans med bet medlemsavgift i tid är det som vi kan få in pengar på till lagkassan. Skall vi ta betalt från alla killarna när vi skall spela cuper? Alla mailar svaren till KG

9 Lag kassan Vi har ca 32 431 kr när alla pengar kommer in för 2009.
Dessa skall då räcka till minst 3 cuper 2010 där Hällevik kostar mellan 15 – kr. Denna cup är det meningen att vi skall åka till i 3 år.

10 Matcher till vintern Vår matcher 2010 Datum Tid Hemma Borta Antal lag
17.30 Glumslöv IF Lödde 1 lag Vinterserie ??????? GIF Nike 3 lag Träningsmatch HKFF 6 el 7 /3 Häljarp 13 el 14/3 27 el 28/3 Trelleborg 2-3 lag 10 el 11/4 Åkarp 2 lag 17 el 18/4 Kyrkhedinge /4 Seriespel

11 Övrigt Årsmöte den 12 feb på Taste Event med förhoppningar om att Thomas Nordahl dyker upp. Kl. 19:00 Kvartssamtal skall vi ha med barnen och föräldrarna får gärna vara med. Vän med bollen innan träningen startar.

12 Lag föräldrar 2 nya eller fler lag föräldrar om de vi har nu inte vill fortsätta. Vi vill tacka Katarina och Niklas för dessa åren som de har ställt upp för oss alla. Frågor?


Ladda ner ppt "Välkomna till P-00 föräldramöte 18 januari"

Liknande presentationer


Google-annonser