Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Välkommen till föräldramöte!

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Välkommen till föräldramöte!"— Presentationens avskrift:

1 Välkommen till föräldramöte!
Inför Studenten åk 3 Betyg - värdehandling Alkoholpolicy Tider för utspring Polisen informerar

2 Betygen är en värdehandling
Betygen ska hämtas onsdagen den 7/6 kl. 14:00 Originalbetyget utfärdas bara en gång, och därför är det av största vikt att eleverna är aktsamma om sin värdehandling. Vi förvarar kopior av betygen och borttappat betyg kan vi bara ersätta med en kopia av kopian, och då till en kostnad av 50:- I vissa fall duger endast originalbetyget med rektors underskrift. Om eleven önskar översättning på engelska ska detta meddelas administrationen senast 31/5.

3 Alkoholpolicy på VNG Alla måste hjälpa till att göra denna högtidsdag till ett oförglömligt minne. Något att minnas tillbaka till med stolthet och värme. Eventuellt festande börjar efter utspringet inte innan. Vi kommer ha inpasseringskontroller, för att säkerställa att ingen alkohol tas med in i byggnaden. Ingen kommer in med alkohol. Berusad elev avvisas från skolan och riskerar att missa sin egen minnesvärda studentexamen.

4 Studentdagens schema Klassen är tillsammans med mentor på skolan. Eleverna erbjuds fotografering. (gruppfoto och porträtt) Högtidlig studentlunch Rektors tal 3 rätters lunch Utdelning av stipendier Elever håller tal Musik Vid lunchen är det "stängda dörrar" (förutom toalettbesök) 13.00 UTMARCH/UTSPRING - Från matsalen. (6 klasser springer ut, några minuter emellan, turordning avgörs på ”VNG-olympiaden”.)

5 Utsläppet Tänk på: Gå undan när din son/dotter har sprungit ut
Det är små barn och äldre som behöver tas hänsyn till Vi skyltar upp mötesplatser för klasserna Det är absolut förbjudet att tex spruta champagne över eleverna under utspringet

6 Polisen informerar Polisen går igenom alla flak – alla ska ha en flakansvarig. Flakåkning sker inte i skolans regi Inga flaskor och inga alkohol på flaken Man får inte dricka alkohol på allmän plats Ger man alkohol till personer under 20 år så räknas det som langning. Angående regler för flakåkning Hör av er! Maila: Ring:

7 Välkomna den 9:e juni Välkomna till studentdagen den 9 juni och ta emot era fantastiska ungdomar som har gjort en enorm prestation! De är verkligen värda att firas! Skolledningen på VNG


Ladda ner ppt "Välkommen till föräldramöte!"

Liknande presentationer


Google-annonser