Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Årets barn- och ungdomsförening 2015 ((( Vinnare 2014; Burseryds IF från Småland.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Årets barn- och ungdomsförening 2015 ((( Vinnare 2014; Burseryds IF från Småland."— Presentationens avskrift:

1 Årets barn- och ungdomsförening 2015 ((( Vinnare 2014; Burseryds IF från Småland

2 Årets barn- och ungdomsförening Handlings- och tidsplan Distrikten får kriterierna i maj 2015 Distrikten nominerar och utser en vinnare till den 9 oktober 2015 i kategorin Årets barn- och ungdomsförening. Distrikts- och Föreningskommittén utser en nationell vinnare som uppmärksammas i anslutning till Fotbollsgalan eller i samband med landskamp. Alla distriktsvinnare lyfts fram i reportage och på hemsidan och får diplom. Svenska Fotbollförbundet och SJ delar ut priser. De svenska vinnarna nomineras till UEFAS Grassroots Award 2016.

3 Kriterier vid nomineringen till Årets barn- och ungdomsförening Öppen för alla, gärna med både pojk- och flickverksamhet (innebär inte att föreningen måste ha alla typer av verksamhet, beror på föreningens hemvist till stor del). Ingen toppning eller selektering i verksamheten En sund miljö för pojkar, flickor, ledare och föräldrar Goda ledare - förebilder för barn och ungdomar, positiva skötsamma föräldrar Tydlig verksamhetsidé och en levande policy utifrån Fotbollens Spela, Lek och Lär, styrelse som styr och leder mellan årsmötena Finns en utbildningskultur (spelar-tränarutbildning, internutbildningar) i föreningen, och en plan för utbildning Ekonomi i balans, där föreningen är ansvarig för ekonomin, ej lagkassor Cuppolicy; en plan för hur föreningen skickar lagen på cup, som utgår från reseavstånd, sportsliga morötter och kostnader Verksamhetsplanering – ordning och reda och en förening som agerar, och inte alltid reagerar på omvärlden. Det finns de viktigaste styrdokumenten för verksamhetsplanering, budget, policy, spelar/tränarutbildning, marknadsplan mm Samhällsengagemang i form av sociala projekt Föreningen har skapat goda förutsättningar för träning och match


Ladda ner ppt "Årets barn- och ungdomsförening 2015 ((( Vinnare 2014; Burseryds IF från Småland."

Liknande presentationer


Google-annonser