Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Bygga om förrådsutrymme till groventre Idag (foto från kök) Förråd Vardagsrum Kök Altandörrar.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Bygga om förrådsutrymme till groventre Idag (foto från kök) Förråd Vardagsrum Kök Altandörrar."— Presentationens avskrift:

1 Bygga om förrådsutrymme till groventre Idag (foto från kök) Förråd Vardagsrum Kök Altandörrar

2 Bygga om förrådsutrymme till groventre Önskat Förråd Vardagsrum Kök KylFrys Flyttad vägg Infälld kyl och frys Altandörr Ytterdörr

3 Detta vill vi ha hjälp med Förråd Riva ut inredning och gammalt golv Nytt golv, typ slitstarkt laminat eller parkett. Detta ska även läggas på luckan till krypgrunden. Byte till riktig ytterdörr Klinker ca 3,5 m2 närmast ytterdörren. Golvvärme under klinkergolvet. Flytt av väggen ca 70 cm för att få plats med garderober och ändå kunna öppna luckan i golvet. Byte till ny luftventil Byte av ventiler på ingående vattenledningar. Originalventilerna läcker om man försöker öppna för mycket. Ev montering av invändig avstängning på utkastaren. Flytt av eluttag och strömbrytare. Taklamporna ska kunna tändas från ytterdörr och köket. Målning av väggar och tak Montering av garderober Byte av innerdörren till köket inkl byte av dörrfoder.

4 Detta vill vi ha hjälp med Kök Infällning av kyl och frys i väggen mellan kök och förråd/vardagsrum. Väggen är sannolikt bärande. Göra nya väggar i förråd och vardagsrum bakom vitvarorna. Montering av eluttag till kyl och frys. Dessa ska kopplas bort från husets jordfelsbrytare. Vardagsrum Flytt av väggen mellan förråd och vardagsrum. Montera ny altandörr. Vid behov byta innertaket om det nuvarande pappspända taket inte går att behålla. Eventuellt flytt av några eluttag i samband med flytt av väggen. Byta av gamla uttag.

5 Detta vill vi ha hjälp med Övrigt Justera innerdörr och montera nya foder i sovrummet. Montera ny innerdörr och foder i gästrummet. Montera tilluftventil i sovrummet.


Ladda ner ppt "Bygga om förrådsutrymme till groventre Idag (foto från kök) Förråd Vardagsrum Kök Altandörrar."

Liknande presentationer


Google-annonser