Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Verksamhetsberättelse 2015. Under verksamhetsåret 2015 har personalföreningens styrelse haft följande sammansättning: Ordförande Lennart Jacobsson UAF.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Verksamhetsberättelse 2015. Under verksamhetsåret 2015 har personalföreningens styrelse haft följande sammansättning: Ordförande Lennart Jacobsson UAF."— Presentationens avskrift:

1 Verksamhetsberättelse 2015

2 Under verksamhetsåret 2015 har personalföreningens styrelse haft följande sammansättning: Ordförande Lennart Jacobsson UAF Sekreterare Lisa PetreliusTF Kassör Malin Andreasson SonessonKUF Ledamot Boris BileTF Ledamot Kent Nilsson KUF Ledamot Samir KatadzicDestination Halmstad Suppleant Anna BengtssonHVF Suppleant Jill Halila EkvallST Under året haft föreningen haft 11 stycken styrelsemöten.

3 Våra aktiviteter under året har varit av blandat utbud, aktiviteter i föreningens egen regi och andra aktiviteter som vi försöker haka på, eller som vi får rabatterade kommun-erbjudanden till. Några av våra aktiviteter är nu stadigt återkommande, och platserna går åt snabbt vilket är både roligt, och gör det lite mer lättarbetat för oss i styrelsen. Här följer en kort presentation av de olika aktiviteter och erbjudanden vi har haft under 2015

4 Kommunkören Hjärtats mycket populära kör, som går under namnet Kummin-kören, har som vanligt lockat ett 60-tal deltagare. Vårterminen avslutades med en konsert för vänner och bekanta, den här gången på Nolltrefem. Efter vårsäsongen meddelade körledare Karin att hon önskade göra ett uppehåll, varvid Kumminkören låg vilande under hösten.

5 TJEJ- KVÄLLAR PÅ HALMSTAD TRAVET Våra tjej-kvällar på Halmstad Travet brukar locka många deltagare och så även på de tre Tjej-kvällarna vi ordnade under 2015.

6 Quizkvällar Under året har vi arrangerat tre kommun- quizkvällar, den första På Nya parken och de andra två på Freddiés. Intresset var som vanligt stort och aktivieteten lockade cirka 150 deltagare per gång. Som quizmaster agerade som vanligt välkända quizprofilen Svante Karlsson.

7 Kommunmästerskap i golf I år genomfördes det årliga officiella kommunmästerskapet i golf på Haverdals Golfklubb och 26 stycken deltagare var med i år..

8 Subventionerade biljetter under året Som vanligt har vi haft en hel del erbjudanden på subventionerade biljetter på olika evenemang. Endast i undantagsfall subventionerar Personalföreningen Hjärtat något, vanligast är att arrangören står för hela rabatten.

9 Bussresor under året Årets första bussresa gick, i slutet av januari, till Bingolottostudion i Göteborg. Bussen var fullbokad och blev mycket lyckad. Nästa resa gick till Gekås i Ullared, och även denna var uppskattad. Kring Halloween gjorde vi en dagsresa till Köpenhamn, i år blev två bussar i princip fullbokade. Vi erbjöd också ett gemensamt studiebesök på Carlsbergs museum för dem som ville.

10 Uppladdning inför Vårruset Inför årets upplaga av Vårruset anordnade vi en inspirationsföreläsning med Susanne Johansson, om det stora Löparäventyret. Efteråt kunde de som ville ta ett träningspass med Susanne.

11 Erfarenhetsutbyte med andra personalföreningar Personalföreningen Hjärtat är medlem i Kommunanställdas Fritidsförbund. Deras årliga konferens hölls i Nyköping och Personalföreningen representerades i år av inte mindre än 6 av 8 styrelsemedlemmar.

12 Tjejmilen i Stockholm - en fullsatt buss med kommunanställda tjejer lämnade som vanligt Halmstad en torsdagmorgon i början av september för att bege sig till Tjejmilen i Stockholm. I resan ingick övernattning 2 nätter på Zinkensdamms vandrarhem. Fredagen var fri dag och på lördagen gick Tjejmilen av stapeln. Som vanligt var arrangemanget mycket lyckat och vandrarhemmet är redan bokat till nästa år. Stort tack till Helena Andreasson som återigen agerade reseledare när ingen från styrelsen hade möjlighet att följa med.

13 Bussresan till Sälen I början av december var det dags igen för traditionsenliga skidresan till Lindvallen i Sälen. Totalt var vi i år 79 stycken glada resenärer, fördelade i tio lägenheter. Resan var mycket lyckad, vädret och skidåkningen till belåtenhet och umgänget på topp. På fredagen hade vi gemensam lunchgrillning i backen, och på kvällen körde busschaufförerna upp ett stort glatt gäng till Högfjällshotellets pianobar och dansgolv. På lördagkvällen var i på Experium och bowlade. Som vanligt är 10 lägenheter i Kopparbyn redan bokade till öppningshelgen 2016.

14 Verksamhetsplanering 2016 På planeringsstadiet inför 2016 har vi bland annat pratat om: -Bussresa till Bingolotto-studion i Göteborg (genomfördes i januari) -Quiz-kvällar, favorit i repris -Föreläsningar -Kommunmästerskap i golf -Bowling-afterwork på Oleary´s -Bussresa till Köpenhamn -Bussresa till Tjejmilen i Stockholm (september) -Bussresa till Sälen (december) -Utlottningar / subventionerade biljetter till olika arrangemang under året Med mera…

15 Årets styrelse tackar för förtroendet och hoppas på ett riktigt roligt nytt verksamhetsår 2016


Ladda ner ppt "Verksamhetsberättelse 2015. Under verksamhetsåret 2015 har personalföreningens styrelse haft följande sammansättning: Ordförande Lennart Jacobsson UAF."

Liknande presentationer


Google-annonser