Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Verksamhetsberättelse 2014

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Verksamhetsberättelse 2014"— Presentationens avskrift:

1 Verksamhetsberättelse 2014

2 Under året haft föreningen haft 10 stycken styrelsemöten.
Under verksamhetsåret 2014 har personalföreningens styrelse haft följande sammansättning: Ordförande Lennart Jacobsson UAF Sekreterare Lisa Petrelius TF Kassör Malin Andreasson Sonesson HVF Ledamot Boris Bile TF Ledamot Kent Nilsson KUF Ledamot Samir Katadzic Destination Halmstad Suppleant Anna Bengtsson HVF Suppleant Jill Halila Ekvall ST Under året haft föreningen haft 10 stycken styrelsemöten.

3 rabatterade kommun-erbjudanden till.
Våra aktiviteter under året har varit av blandat utbud, aktiviteter i föreningens egen regi och andra aktiviteter som vi försöker haka på, eller som vi får rabatterade kommun-erbjudanden till. Några av våra aktiviteter är nu stadigt återkommande, och platserna går åt snabbt vilket är både roligt, och gör det lite mer lättarbetat för oss i styrelsen. Här följer en kort presentation av de olika aktiviteter och erbjudanden vi har haft under 2014

4 Kommunkören Hjärtats mycket populära kör, som går under namnet Kummin-kören, har som vanligt lockat ett 60-tal deltagare. Både vårterminen och höstterminen avslutades med en konsert för vänner och bekanta, totalt var det cirka 170 i publiken per konsert. Kören var också med och sjöng under Teknik- och fritidsförvaltningens invigning av nya cykelsuperstråk. Kören leds av Karin Croné på Kulturskolan.

5 TJEJ- KVÄLLAR PÅ HALMSTAD TRAVET
Våra tjej-kvällar på Halmstad Travet brukar locka många deltagare och så även på de båda kvällarna vi ordnade under I april erbjöd vi också ett specialpris på en så kallad familjedag på Halmstad Travet.

6 Quizkvällar Under året har vi arrangerat två kommun-
quizkvällar, den första på Boom Boom Room och den andra på Nya Parken. Antalet platser har därmed kunnat utökas till 150 stycken och platserna brukar gå åt snabbt. Som quizmaster agerade som vanligt välkända quizprofilen Svante Karlsson.

7 Kommunmästerskap i golf
I år försökte vi oss på ytterligare en variant av det traditionella kommunmästerskapet i golf, nämligen genom att också genomföra ett korthåls-mästerskap, för spelare utan grönt kort. Tyvärr fick vi ställa in denna aktiviteten på grund av för litet intresse. Däremot genomfördes det årliga officiella golfmästerskapet efter sommaren, i år på Tönnersjö golfklubb den 18 september.

8 Riksmästerskap i bowling
I maj skickade vi, precis som de senaste åren, i väg en minibuss full med bowlingspelare till Kommun-RM i Bowling som i år gick av stapeln i Örebro. Halmstad visade återigen framfötterna i turneringen och kom hem med flera medaljer. Stort grattis!

9 Subventionerade biljetter under året
Alice i underlandet Titanic Py Bäckman och Janne Bark på Kajskjulet Baletto Skeletto Sommarteater på Borggården IB Expo Nyårsrevyn – (genrepet) Halmstadfesten i Halmstad arena Drew Holcomb and the neighbors Midvintervaka Gröna Hissen med Scendraget Non Tutti med Hallarnas skådespelarlag Tobias Persson på Halmstad teater Opera - Pavlos hund på Kulturhuset Arja Sajonmaa på Halmstad teater Books and dreams på Hotell Tylösand Dan Hylander på Kajskjulet Linnea Henriksson på Halmstad teater

10 Bussresor under året Årets första bussresa gick, i slutet av januari, till Bingolottostudion i Göteborg. Bussen var fullbokad och blev mycket lyckad. Nästa resa gick till Lousiana i Danmark och även denna blev snabbt fulltecknad och mycket uppskattad. Kring Halloween åkte vi på en dagsresa till Köpenhamn, i år erbjöd vi ett gemensamt studiebesök på Carlsbergs museum för dem som ville.

11 Vårruset Vid årets upplaga av Vårruset var Personalföreningen Hjärtat på plats i målgången för att dela ut picknickkassar och vattenflaskor till alla kommunanställda som ingick i det stora ”kommunlaget”, totalt cirka 200 tjejer. Några veckor före loppet bjöd vi också in till en inspirationsföreläsning med Susanne Johansson och Eva Hessel. De som var med på föreläsningen, närmare 150 personer, fick också varsin ”kommun-löpartröja” att springa i. Ett femtontal tjejer tog också tillfället i akt att följa med på en gemensam löparrunda i anslutning till inspirationsföreläsningen.

12 Erfarenhetsutbyte med andra personalföreningar
Personalföreningen Hjärtat är medlem i Kommunanställdas Fritidsförbund. Deras årliga konferens hölls i Motala och Personalföreningen representerades av Lennart, Anna, Malin och Samir Under våren så deltog vi även i en mindre nätverks- träff med personalföreningar i södra Sverige. Denna gick av stapeln i Falkenbergs kommun och här representerades vi av Lennart, Boris, Samir och Malin.

13 Tjejmilen i Stockholm - en fullsatt buss med kommunanställda tjejer lämnade som vanligt Halmstad en torsdagmorgon i början av september för att bege sig till Tjejmilen i Stockholm. I resan ingick övernattning 2 nätter på Zinkensdamms vandrarhem. Fredagen var fri dag och på lördagen gick Tjejmilen av stapeln. Som vanligt var arrangemanget mycket lyckat och vandrarhemmet är redan bokat till nästa år. Stort tack till Helena Andreasson som agerade reseledare när ingen från styrelsen hade möjlighet att följa med.

14 Personalkväll på Halmstad arena
I mitten av oktober bjöd vi in till en personalkväll på Halmstad arena. Kvällen började med mat och mingel, bland ett antal utställare i foajén som sorterade under temat hälsa och friskvård. Därefter föreläste Emma Igelström om att Må och prestera bättre. Kvällen blev mycket lyckad, cirka 250 personer kom och lyssnade på Emma vilket innebar att Fäktsalen var helt fullsatt.

15 Bussresan till Sälen I början av december var det dags igen för traditionsenliga skidresan till Lindvallen i Sälen. Totalt var vi i år 73 stycken glada resenärer, fördelade i åtta lägenheter. Resan var mycket lyckad, vädret och skidåkningen till belåtenhet och umgänget på topp. På fredagen hade vi gemensam lunchgrillning i backen, och på kvällen körde busschaufförerna upp ett stort glatt gäng till Högfjällshotellets pianobar och dansgolv. På lördagkvällen var i på Experium och bowlade. Som vanligt är 10 lägenheter i Kopparbyn redan preliminärbokade till öppningshelgen 2015.

16 Verksamhetsplanering 2015
På planeringsstadiet inför 2015 har vi bland annat pratat om: Bussresa till Falkenbergsrevyn (genomfördes i januari) Bussresa till Bingolotto-studion i Göteborg (genomfördes i januari) Quiz-kvällar, favorit i repris Föreläsningar Kommunmästerskap i golf Kommunmästerskap i bowling Bussresa till Köpenhamn (ev både vår och höst) Bussresa till Ullared Bussresa till Polen (ett samarbete med Falkenberg och Varberg) Bussresa till Tjejmilen i Stockholm (september) Bussresa till Sälen (december) Utlottningar / subventionerade biljetter till olika arrangemang under året Kummin-kören

17 Årets styrelse tackar för förtroendet och hoppas på ett riktigt roligt nytt verksamhetsår 2015


Ladda ner ppt "Verksamhetsberättelse 2014"

Liknande presentationer


Google-annonser