Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Kort om|. Genom att använda speciellt framtagna substanser för infärgning som reflekterar specifika våglängder av det ljus som omger oss kan man påverka.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Kort om|. Genom att använda speciellt framtagna substanser för infärgning som reflekterar specifika våglängder av det ljus som omger oss kan man påverka."— Presentationens avskrift:

1 Kort om|

2 Genom att använda speciellt framtagna substanser för infärgning som reflekterar specifika våglängder av det ljus som omger oss kan man påverka yttemperaturen på ett material. Behandlade produkter förblir mörka för ögat men ljusa för det våg- band där värmestrålningen är som intensivast. Ett svart behandlat material reflekterar mer än 60% av den värme strålning som den utsätts för.

3 Special Energy distribution of the sun

4

5 Temperatur uppmätt på ett behandlat och icke behandlat skinn. Temperaturskillnad på ytan C° Ökning av strålning

6 Teknologin kan även appliceras på textila material. Värmereflektionens effektivitet beror på ytans struktur och toning. Våra behandlade, textila, material reflekterar 60% av värme- strålningen. Läs mer på www.tfl.com

7 Tack för att du tagit 10 min att läsa om Jofamas produkter och vår syn på Cool System-teknologin


Ladda ner ppt "Kort om|. Genom att använda speciellt framtagna substanser för infärgning som reflekterar specifika våglängder av det ljus som omger oss kan man påverka."

Liknande presentationer


Google-annonser