Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

AVENTI -DITT PERSONLIGA OCH KREATIVA EVENTBOLAG!

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "AVENTI -DITT PERSONLIGA OCH KREATIVA EVENTBOLAG!"— Presentationens avskrift:

1 AVENTI -DITT PERSONLIGA OCH KREATIVA EVENTBOLAG!

2 Vi skapar glädje och gemenskap genom events som går rakt in i hjärtat och ger minnen för livet.

3 VÅR GRUND LIGGER I VÅR STORA PASSION FÖR UPPLEVELSER OCH ÄVENTYR

4 Vårt mål är att vara den ledande affärsutvecklings-partnern som genom att skapa event stärker företag, inspirerar människor och bidrar till en hållbar framtid.

5 2000 DE FÖRSTA ÅREN fick vi förfrågningar & bokningar där vi löste alla delar av eventet för kunden. Detta blev något vi ville utveckla vidare. Tord Björkqvist startade Friluftsfabriken i Borås AB. VÅR GRUND LIGGER I VÅR STORA PASSION FÖR UPPLEVELSER OCH ÄVENTYR. Vi beslutade att göra en satsning på event. Butik och event delades till två skilda bolag. 2007 Vi byte namn från Friluftsfabriken i Borås AB till Aventi. För att anpassas till vår verksamhet. 2013 10 heltid 130 timanställda Kontor i Borås, Göteborg och Stockholm event 2018

6 VÅRT CSR ARBETE Vi vill inspirera andra att tänka och jobba utefter det som är bäst för miljön.

7 VÅRA AKTIVITETER HJÄLPER DIG ATT SKAPA STARKA TEAM.
aktiviteter med aventi VÅRA AKTIVITETER HJÄLPER DIG ATT SKAPA STARKA TEAM. GENOM GLÄDJE OCH GEMENSKAP STÄRKER DU DIN FÖRETAGSKULTUR. vi arbetar ständigt med att hitta rätt upplägg för varje kund.

8 FIRA STEMAS 30 ÅRS JUBILEUM MED PERSONAL OCH KUNDER
30 ÅRS JUBILEUM FÖR STEMA uppdrag FIRA STEMAS 30 ÅRS JUBILEUM MED PERSONAL OCH KUNDER 200 deltagare I EGNA LOKALER ÖVERRASKNINGS-MOMENTET MED ATT BYTA TEMA FRÅN ITALIENSK AFTON TILL ROCKFEST BLEV EN RIKTIG SUCCE´!

9 produktlansering för silvent
produktlansering Silvent uppdrag produktlansering för silvent 150 deltagare fira ny produkt och många års arbete. uppdraget var att hålla i helheten så att vår kund helt kan koncentrera sig på sina kunder och att skapa en silvent känsla på hela eventet.

10 reflex open 27 april uppdrag
att reflex kunder ska få uppleva livet på reflex. stärka reflex varumärke hos unga arkitekter. 250 deltagare aventi tömde hela kontoret på möbler och fyllde det med fest. Stockholm stadsarkitekt berättade om stockholms framtid, lett av vår moderator lennart ekdahl.

11 utdelningsceremoni idrott 2017 och 2018
uppdrag bidra till att stärka sparbanksstiftelsen sjuhärads utdelningar och nå rätt målgrupp. stora torget, borås under kretsloppet hylla alla bidragsmottagare inom idrott under en festlig och offentlig tillställning .

12 MAXIARENASHOW 12-14 OKTOBER 2017
uppdrag ica maxi sydgruppen firar ica 100 år deltagare 3 dagar fira jubileum med kunder samt personal aventi var projektledare för hela upplägget från biljettsystem, omvandling av lindab arena till leverans maxiarenashow blev en succé!

13 VI SER FRAM EMOT ETT BRA SAMARBETE!


Ladda ner ppt "AVENTI -DITT PERSONLIGA OCH KREATIVA EVENTBOLAG!"

Liknande presentationer


Google-annonser