Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Räven raskar över isen hur gör flickorna? Räven raskar över isen,

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Räven raskar över isen hur gör flickorna? Räven raskar över isen,"— Presentationens avskrift:

1 Räven raskar över isen hur gör flickorna? Räven raskar över isen,
Räven raskar över isen hur gör flickorna? Räven raskar över isen, räven raskar över isen. Får vi lov, ja får vi lov att sjunga flickornas visa? Så här gör flickorna var de går, och var de sitter och var de står. Så får vi lov, ja får vi lov att sjunga flickornas visa?

2 hur gör gossarna? Räven raskar över isen, räven raskar över isen. Får vi lov, ja får vi lov att sjunga gossarnas visa? Så här gör gossarna var de går, och var de sitter och var de står. Så får vi lov, ja får vi lov att sjunga gossarnas visa?

3 hur gör Räven raskar över isen, räven raskar över isen. Får vi lov,
gummorna? Räven raskar över isen, räven raskar över isen. Får vi lov, ja får vi lov att sjunga gummornas visa? Så här gör gummorna var de går, och var de sitter och var de står. Så får vi lov, ja får vi lov att sjunga gummornas visa?

4 hur gör Räven raskar över isen, räven raskar över isen. Får vi lov,
gubbarna? Räven raskar över isen, räven raskar över isen. Får vi lov, ja får vi lov att sjunga gubbarnas visa? Så här gör gubbarna var de går, och var de sitter och var de står. Så får vi lov, ja får vi lov att sjunga gubbarnas visa?

5 hur gör Räven raskar över isen, räven raskar över isen. Får vi lov,
skomakarn? Räven raskar över isen, räven raskar över isen. Får vi lov, ja får vi lov att sjunga skomakarns visa? Så här gör skomakarn var de går, och var de sitter och var de står. Så får vi lov, ja får vi lov att sjunga skomakarns visa?

6 hur gör Räven raskar över isen, räven raskar över isen. Får vi lov,
bagaren? Räven raskar över isen, räven raskar över isen. Får vi lov, ja får vi lov att sjunga bagarens visa? Så här gör bagaren var de går, och var de sitter och var de står. Så får vi lov, ja får vi lov att sjunga bagarens visa?

7 hur gör Räven raskar över isen, räven raskar över isen. Får vi lov,
sotaren? Räven raskar över isen, räven raskar över isen. Får vi lov, ja får vi lov att sjunga sotarens visa? Så här gör sotaren var de går, och var de sitter och var de står. Så får vi lov, ja får vi lov att sjunga sotarens visa?

8 hur gör Räven raskar över isen, räven raskar över isen. Får vi lov,
Grin-Olle? Räven raskar över isen, räven raskar över isen. Får vi lov, ja får vi lov att sjunga Grin-Olles visa? Så här gör Grin-Olle var de går, och var de sitter och var de står. Så får vi lov, ja får vi lov att sjunga Grin-Olles visa?

9 hur gör Räven raskar över isen, räven raskar över isen. Får vi lov,
Skratt-Olle? Räven raskar över isen, räven raskar över isen. Får vi lov, ja får vi lov att sjunga Skratt-Olles visa? Så här gör Skratt-Olle var de går, och var de sitter och var de står. Så får vi lov, ja får vi lov att sjunga Skratt-Olles visa?


Ladda ner ppt "Räven raskar över isen hur gör flickorna? Räven raskar över isen,"

Liknande presentationer


Google-annonser