Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Behovskartläggning Kartläggningen beskriver målgruppens behov och skapar därmed förutsättningar för att utveckla processer som motsvarar behoven. Den.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Behovskartläggning Kartläggningen beskriver målgruppens behov och skapar därmed förutsättningar för att utveckla processer som motsvarar behoven. Den."— Presentationens avskrift:

1 Behovskartläggning Kartläggningen beskriver målgruppens behov och skapar därmed förutsättningar för att utveckla processer som motsvarar behoven. Den ger en gemensam förståelse/bild för att identifiera förbättringsområden och risker. Utgå från patienters eller närståendes synpunkter, tillsammans med berörda enheter utifrån målgruppen i kartläggningen Vilka är patientens behov i processen? Vad säger riktlinjer/evidens/best practice om vad som skulle behöva göras? Vad gör vi i verksamheten och vad skulle vi behöva göra för att tillmötesgå dessa behov? Vad behöver då finnas på plats av hälsofrämjande åtgärder, kompetenser, information, samverkan, e-tjänster etc. Ref Qulturum, Region Jönköpings län


Ladda ner ppt "Behovskartläggning Kartläggningen beskriver målgruppens behov och skapar därmed förutsättningar för att utveckla processer som motsvarar behoven. Den."

Liknande presentationer


Google-annonser