Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Varumärket Härnösands kommun.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Varumärket Härnösands kommun."— Presentationens avskrift:

1 Varumärket Härnösands kommun

2 är och ska bli en attraktiv kommun och plats
För att Härnösand är och ska bli en attraktiv kommun och plats

3 Vision Härnösand - bygger en hållbar framtid
Vision Härnösand - bygger en hållbar framtid Härnösand är en levande mötesplats där människor förverkligar sina drömmar… En kommun i positiv utveckling som tar ledarskap för framtiden. En plats med centralortens attraktion, landsbygdens rikedom och med uppkoppling mot omvärlden. Härnösand erbjuder hög livskvalitet för alla invånare och gäster. Vårt gemensamma mål är ett solidariskt samhälle med ekologisk omställning som grund. Här bygger vi en hållbar framtid!

4 GRAFISK PROFIL MJUKA VÄRDEN PLATSEN
GRAFISK PROFIL MJUKA VÄRDEN PLATSEN

5 1 Grafisk profil Härnösand

6

7

8

9 2 Mjuka värden Härnösand

10 Respekt Kund Lika värde Ansvar Medvind Lyhörda Tillsammans Glädje
Respekt Kund Lika värde Ansvar Medvind Lyhörda Tillsammans Glädje

11 Varumärket Mitt ansvar

12 3 Platsen Härnösand

13 Infrastruktur Hållbarhet Nära Levande Företagsamhet Bostäder Skola
Infrastruktur Hållbarhet Nära Levande Företagsamhet Bostäder Skola Hamnen

14 Vad är Attraktivitet?

15 En kommun i positiv utveckling som tar ledarskap för framtiden. En plats med centralortens attraktion, landsbygdens rikedom och med uppkoppling mot omvärlden. Härnösand erbjuder hög livskvalitet för alla invånare och gäster. Vårt gemensamma mål är ett solidariskt samhälle med ekologisk omställning som grund. Här bygger vi en hållbar framtid!

16 En kommun i positiv utveckling som tar ledarskap för framtiden. En plats med centralortens attraktion, landsbygdens rikedom och med uppkoppling mot omvärlden. Härnösand erbjuder hög livskvalitet för alla invånare och gäster. Vårt gemensamma mål är ett solidariskt samhälle med ekologisk omställning som grund. Här bygger vi en hållbar framtid!

17 En kommun i positiv utveckling som tar ledarskap för framtiden. En plats med centralortens attraktion, landsbygdens rikedom och med uppkoppling mot omvärlden. Härnösand erbjuder hög livskvalitet för alla invånare och gäster. Vårt gemensamma mål är ett solidariskt samhälle med ekologisk omställning som grund. Här bygger vi en hållbar framtid!

18

19

20 Annons Grafisk profil samt mjuka värden/ledord/vision

21 En kommun i positiv utveckling som tar ledarskap för framtiden. En plats med centralortens attraktion, landsbygdens rikedom och med uppkoppling mot omvärlden. Härnösand erbjuder hög livskvalitet för alla invånare och gäster. Vårt gemensamma mål är ett solidariskt samhälle med ekologisk omställning som grund. Här bygger vi en hållbar framtid!

22


Ladda ner ppt "Varumärket Härnösands kommun."

Liknande presentationer


Google-annonser