Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Säsongsplan Brooklyn Tigers/antnäs U9 (P09)

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Säsongsplan Brooklyn Tigers/antnäs U9 (P09)"— Presentationens avskrift:

1 Säsongsplan Brooklyn Tigers/antnäs U9 (P09) 171010

2 Agenda Mål och riktlinjer för laget Truppen Finansiella läget
Träningar Matcher och cuper Organisation Aktiviteter

3 Hur vi jobbar Vi följer resp förenings stadgar som i sin tur speglar Svenska Hockeyförbundets riktlinjer. Det finns mer att läsa i bl a Brooklynmallen som finns på vår laget.se och ABKs Hos oss är alla välkomna. Vi behandlar varandra med respekt. Vi har framför allt kul tillsammans. Vi sår ett långsiktigt intresse för hockey. Alla får naturligtvis spela lika mycket. Vi skapar inte elitspelare nu. Vi nivåanpassar i den mån det behövs och finns möjlighet. Varje spelare ska få chans att utvecklas utifrån sin egen nivå i utvecklingen. Spelare i varje ålder tillhör sin årskull.

4 Regler vi följer För att vi ska ha så roligt som möjligt och ge barnen bästa möjliga förutsättningar så har vi följande grundregler: Vi svarar på anmälningsutskick (oavsett om vi kommer eller ej). Meddelar ev ändringar. Vi ser till att vara i god tid (både ledare och spelare). Ombytt klar 10 min innan istid. Vi toppar naturligtvis aldrig laget. När vi är på match undviker vi läsk och godis. Det kan vi äta efter matcherna är slut. Sockerkickar planar snabbt ut och då har vi total pyspunka. Vi har alltid ätit bra innan match och träning.

5 Målsättning för säsongen
Grundprincipen är att det ska vara kul för alla oavsett färdighetsnivå och att så manga som möjligt vill fortsätta att spela ishockey. Däremot strävar vi efter att nå följande under säsongen: Vi ska kunna åka med rätt “sitt” och göra snabba riktningsförändringar. Klara översteg åt båda hållen framåt, samt kunna åka med balans baklänges och vända framåt/bakåt utan att tappa all fart. Vi ska kunna föra pucken framåt och behandla den (dribbla) i fart. Vi ska kunna slå en passning till en kompis i fart (timing). Vi har lärt oss “goda vanor”, hur man är i en grupp och hur man jobbar/tänker som ett lag. Allt sker utifrån resp spelares individuella förutsättning och nivå!

6 Måttsund och “söderut” Lagförsäljning/jobb/sponsorer
Finanser BT Finanser ABK Kallax och “norrut” Måttsund och “söderut” Lagförsäljning/jobb/sponsorer Lagkassa Brooklyn Lagkassa Antnäs Lagavgift/ medlemsavgift Lagavgift/ medlemsavgift 600 SEK 900 SEK Lagkassa Laget U9: 2000 kr till föreningen Ökar när spelarna blir äldre Ökar när spelarna blir äldre Säsongsslut ~15/4 Min: 20,000* SEK I år: Egentligen inga krav men bra att börja bygga kassa, senare 20,000 kr efter säsong Mål för säsongen: Att dra in min 20,000 i år på försäljning etc (plus ev inköp, se Inköp) Notera: Det innebär att spelare i bägge lagen har betalat 1,100 SEK för två säsonger.

7 Organisation runt laget
Tränare: Marcus Lindberg, John Sandberg, Daniel Ström, Jonas Blanck Magnus Wennberg Lagledare (boka cuper/matcher etc): Vakant Kassör (finansminister): Marika Johansson, Lisa Försäljning/jobb (sammanhålla att vi har aktiviteter som drar in cash): Niklas Björk Materialförvaltare: Marcus H, Emma D Styrelsemedlem, Brooklyn: Marcus Styrelsemedlem, Antnäs: Daniel Ström

8 finanser 2016/2017 LOK-stödets överskott används till att finansiera att vi får låna byxor av klubbarna.

9 Träningar/Matcher/cuper etc 2017/2018
Ambitionen är två träningstider i veckan. OM någon blir inställd eller att vi hittar lämplig extra då och då så läggs de in i kalendern via laget.se – håll koll! Vi samlas 5 min innan träning utan föräldrar i omkl.rum för snabb genomgång. Upplägget är alltid: uppvärmning, skridskoteknik, teknik, smålagsspel (ibland lägger vi in lite lekar och staffetter). Vi varierar lagom mycket. Två målvakter varje träning. Vi följer ett schema och man får anmäla intresse. Björnligan – Oklart ännu om vi får vara med I år. Vi försöker fixa fler träningsmatcher i närområdet (jättesvårt med istider) Vi spelar ICA Maxi Cup, Swecon Cup, Skoda Open, Holmström Cup & JIAB Cup.

10 2017/2018 Inköp – Lagkläder, utrustning
Klubbarna står för träningströjor, matchtröjor och målvaktsutrustning (ej skridskor). Varje spelare står för sin egen utrustning i övrigt. Mössor – PA’s Rör kommer köpa in mössor som spelarna sen får köpa för 50 SEK, övriga får köpa för 100 SEK. Intäkter går till lagkassan. Träningsoveraller – Om vi hittar sponsorer tar vi fram en träningsoverall med tryck. Spelarna får köpa dem rabatterat, så får vi in lite flis i lagkassan. Damasker – Ska vi försöka få sponsoring för att köpa in matchdamasker eller köpa från lagkassan eller strunta i det?

11 Ica maxi cup – 4 November 2017 Vi behöver tre föräldrarteam (med ca 8-10 i varje med en teamchef): Team 1: Sekretariat/ishantering (skrapning mellan matcher, sarg inför spolning) Team 2: Fika/lotteri Team 3: Mat (humpare, varmkorv, varma mackor) Listor cirkuleras och det är bara att skriva upp sig och se glad ut ;-)

12 Svara på anmälningsutskicken (kommer, kommer ej) – i tid!
kontakter Ni hittar all info på: Ladda gärna ner appen och/eller prenumerera på kalendern. Svara på anmälningsutskicken (kommer, kommer ej) – i tid!


Ladda ner ppt "Säsongsplan Brooklyn Tigers/antnäs U9 (P09)"

Liknande presentationer


Google-annonser