Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Oh, vilken härlig dag 2.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Oh, vilken härlig dag 2."— Presentationens avskrift:

1 Oh, vilken härlig dag 2

2 DAMER: Steg upp på morgonen innan min dag var riktigt vaken
DAMER: Steg upp på morgonen innan min dag var riktigt vaken. Oh, vilken härlig dag! HERRAR: Smög mig på knä till sjön för att få se dig bada naken. Oh, vilken härlig dag! ALLA: La la la la… Oh, såg du mig, såg du vem det var?

3 HERRAR: Jag hade satt mig ner när du tog av dig dina kläder
HERRAR: Jag hade satt mig ner när du tog av dig dina kläder. Oh, vilken härlig dag! DAMER: Fick syn på svalorna, dom kunde lova vackert väder. Oh, vilken härlig dag! ALLA: La la la la… Oh, såg du mig, såg du att det var jag?

4 DAMER: Jag låg på rygg och sög ur saften från ett strå och jag hade ingen annan än mig själv att tänka på. HERRAR: Men trodde du att du var ensam i det blå? Jag satt bakom och såg på.

5 DAMER: Jag vet att jag blev smått generad
DAMER: Jag vet att jag blev smått generad. ALLA: Mm… HERRAR: Men jag tror att även du var intresserad. ALLA: Såg du mig, såg du att det var jag? ALLA: La la la la…

6 Sol, vind och vatten 4

7 KÖR: Ännu spelar syrsor till vindarnas sus, ännu rullar kulorna på skolgårdens grus. Och än strålar solen på brunbrända ben, ännu ruvar fåglarna fast timmen är sen. KÖR: Do… Det finns tid till försoning innan dagen är förbi för jag tror, jag tror på friheten jag lever i. Och är den inte verklighet så drömmer jag.

8 KÖR: Sol, vind och vatten är det bästa som jag vet, men det är på dig jag tänker i hemlighet. Sol, vind och vatten, höga berg och djupa hav det är mina drömmar vävda av Dooo ah…

9 SOLO: Jag vill veta vägen till herdarnas hus, jag behöver att omges av en ledstjärnas ljus. Det skymmer vid Sion och natten blir sval, men än doftar blommorna i skuggornas dal.

10 KÖR: Do… Det finns tid till försoning innan natten slagit ut för jag tror jag tror att livet får ett lyckligt slut. Och är den inte verklighet så drömmer jag. KÖR: Sol, vind och vatten är det bästa som jag vet, men det är på dig jag tänker i hemlighet. Sol, vind och vatten, höga berg och djupa hav det är mina drömmar vävda av. Dooo ah

11 KÖR: Sol, vind och vatten, höga berg och djupa hav det är mina drömmar vävda av. Dooo ah Det är mina drömmar vävda av. Dooo ah…

12 Låt kärleken slå rot 4

13 SOLO: Jag vet att du tvivlar på din verklighet efter all förlorad identitet. KÖR: Oh… Ah… Men som ett träd som blommar på en asfaltgård, vill jag krypa fram när det är svårt.

14 KÖR: Och du låt kärleken slå rot, och växa sig stark fast livet kan ta emot. För hur ska vår ensamhet ta mark när ögonen tror att ingenting gror, för en gångs skull, låt kärleken slå rot.

15 SOLO: Se hur molnen hopas för att finna tröst, ingen vill va ensam när det blir höst, KÖR: Oh… Ah… men ingenting kan smälta frosten på min kind mer än dina ord att du är min.

16 KÖR: Och du låt kärleken slå rot, och växa sig stark fast livet kan ta emot. För hur ska vår ensamhet ta mark när ögonen tror att ingenting gror, för en gångs skull, låt kärleken slå rot.

17 SOLO: När du ligger vaken, längtar efter kraft och den trygga famn som du aldrig haft, KÖR: Oh… Ah… som ett hav som rullar in mot naken strand vill jag svalka av din heta hand.

18 KÖR: Och du låt kärleken slå rot, och växa sig stark fast livet kan ta emot. För hur ska vår ensamhet ta mark när ögonen tror att ingenting gror, för en gångs skull, låt kärleken slå rot.

19 Eiffeltornet 5

20 KÖR: Oh… SOLO: Jag såg i tidningen att nu finns det en chans för mig att åka billigt utomlands. Det är bra för mig, men synd om dig, hm. För om jag ser dig le mot nån annan kos, tar jag planet till Paris. Jag bor på hotell för en kväll, skyll dig själv!

21 KÖR: Jag tänker hoppa ner från Eiffeltornet om du sviker mig
KÖR: Jag tänker hoppa ner från Eiffeltornet om du sviker mig. För jag ska hämnas om jag lämnas ensam utan dig. Oh! Jag hoppar ner från Eiffeltornet om du lurar mig, men jag hoppas att jag stoppas i hissen upp av dig.

22 KÖR: Oh… SOLO: Det är väl ganska klart att du är populär
KÖR: Oh… SOLO: Det är väl ganska klart att du är populär. Men det ställer bara till besvär. Jag blir förbisedd, vilseledd, hm. Du vet att jag begär en liten bagatell, jag vill ha dig för mig själv. Var beredd på allt, men framför allt ta det kallt!

23 KÖR: Jag tänker hoppa ner från Eiffeltornet om du sviker mig
KÖR: Jag tänker hoppa ner från Eiffeltornet om du sviker mig. För jag ska hämnas om jag lämnas ensam utan dig. Oh! Jag hoppar ner från Eiffeltornet om du lurar mig, men jag hoppas att jag stoppas i hissen upp av dig.

24 7 Ge en sol

25 Ge en sol till jordens barn, låt den stråla vänlig och klar
Ge en sol till jordens barn, låt den stråla vänlig och klar. Ge en sol till jordens barn, låt den måla himmel och hav. Hur ska barnens värld se ut när det goda livet tar slut. Kan vi dra en plog och harv över jorden varv efter varv?

26 KÖR: Oh… SOPRAN: Allt vad barnen drömt om finns i deras små rum
KÖR: Oh… SOPRAN: Allt vad barnen drömt om finns i deras små rum. Universum ryms i en kub på bara fjorton tum.

27 KÖR: Ge en äng med blåeld på, stor och varm där barnen kan gå Ge en skog av guld och hägg, häng en sol på bakgårdens vägg KÖR: Oh… SOPRAN: Ge ett snövitt minne av vår ljusaste tid Ge ett hav som brusar och slår utan att ta strid.

28 KÖR: Ge en sol till jordens barn Låt den stråla vänlig och klar Ge en sol till jordens barn Låt den måla himmel och hav Ge en sol till jordens barn.

29 Jag vill ha en egen måne 8

30 SOLO: Du har då aldrig trott på tårar, det passar inte för en karl
SOLO: Du har då aldrig trott på tårar, det passar inte för en karl. Om man är över femton vårar finns inga känslor kvar. (KÖR: Oh) Kan du förstå två våta kinder, de torkar lika snabbt igen. Man rår ej för att tårar rinner, när man har mist sin vän.

31 KÖR: Jag vill ha en egen måne som jag kan åka till
KÖR: Jag vill ha en egen måne som jag kan åka till. Där jag kan glömma att du lämnat mig. Jag kan sitta på min måne och göra vad jag vill. Där stannar jag tills allting ordnat sig.

32 (KÖR: Oh…) SOLO: Du tror du vet hur allt ska vara, du vet när allting passar sig. Utom när jag ska förklara hur jag känner mig. Du bryr dig inte om mig mera, och det har tagit mig så hårt. Du kan väl aldrig acceptera, att någonting är svårt. .

33 KÖR: Jag vill ha en egen måne som jag kan åka till
KÖR: Jag vill ha en egen måne som jag kan åka till. Där jag kan glömma att du lämnat mig. Jag kan sitta på min måne och göra vad jag vill. Där stannar jag tills allting ordnat sig.

34 Chapeaue Claque 8

35 SOLO: Det var en svart natt, kattnatt, tusan till natt, jag hade trånga skor. Det regna’ hela da’n så min keps blev för stor. Jag stannade till vid ett café och fick se Fred Astaire i kvällens repris dansa omkring bland nakna ben, klädd som en miljonär.

36 KÖR: Chapeau-Claque och Cadillac, Dop do wop wah blanka skor och frack, Do wop do wop wah har jag sett i filmer från Hollywood. Do wop do wah Chapeau-Claque och Cadillac, Dop do wop wah tjack med nagellack, Do wop do wop wah det är bra för killar i frack. Do wop do wop dop do wah

37 SOLO: Jag kom i säng sent, hem sent, tusan så sent, och somna’ med en gång. Jag drömde att jag sjöng en ny Hollywood-sång. Jag dansade runt som Fred Astaire på en skär Broadway-scen. Jag gjorde succé tills jag blev väckt av telefon mitt i en snygg entré.

38 KÖR: Chapeau-Claque och Cadillac, Dop do wop wah tjack med nagellack, Do wop do wop wah det är bra för killar i frack. Do wop do wop dop do wah

39 SOLO: Oh, jag kom i säng sent, hem sent, tusan så sent, och somna’ med en gång. Jag drömde att jag sjöng en ny Hollywood-sång… KÖR: Dop do wah

40 Come give me love 9

41 SOLO: Jag vet en vän som bor i huset intill, och han har lovat mig allt vad jag vill. Hm, jag vet en vän som är lika blåögd som jag. Vi borde få det bra. När mina fingrar inte känner mer, när mina ögon inte längre ser, när livet vänder ska jag ännu be:

42 KÖR: Come give me love, come give me love Ah… SOLO: Kom ge mig världen, kom ge mig fred. Kom sänk ditt huvud och lägg dig ned. KÖR: Kom ge mig kroppen, kom ge mig allt som du har och jag ska stanna kvar.

43 SOLO: Jag vet ett rum långt in dit vi brukar gå om vi ska gömma oss bara vi två. Hm, jag vet en vän som är lika mörkrädd som jag. Vi gjorde slut idag. När mina öron inte längre hör, när bladen faller och en stjärna dör, när livet vänder ska jag ännu be:

44 KÖR: Come give me love, come give me love Ah… KÖR: Ah SOLO: Kom ge mig solen, kom ge mig hav. Kom ge mig jorden vi lever av. KÖR: Kom ge mig kroppen, kom ge mig allt som du har och jag ska stanna kvar.

45 KÖR: Ah SOLO: Kom ge mig sommar, kom ge mig liv
KÖR: Ah SOLO: Kom ge mig sommar, kom ge mig liv. Kom ge mig kärlek och livsmotiv. KÖR: Kom ge mig kroppen, kom ge mig allt som du har och jag ska stanna kvar.

46 Kom ge mig sanning, kom ge mig tid. Kom ge mig kunskap, kom ge mig frid. Kom ge mig kroppen, kom ge mig allt som du har och jag ska stanna kvar.

47 Kom ge mig kroppen, kom ge mig allt som du har och jag ska stanna kvar Kom ge mig sanning, kom ge mig tid. Kom ge mig kunskap, kom ge mig frid. Kom ge mig kroppen, kom ge mig allt som du har och jag ska stanna kvar.

48 SOLO: Mm, mm, kom ge mig världen, kom ge mig fred
SOLO: Mm, mm, kom ge mig världen, kom ge mig fred. Kom sänk ditt huvud och lägg dig ned. Kom ge mig kroppen, kom ge mig allt som du har, och jag ska stanna kvar, och jag ska stanna kvar.

49 I den stora sorgens famn
10

50 I den stora sorgens famn finns små ögonblick av skratt
I den stora sorgens famn finns små ögonblick av skratt. Så som stjärnor tittar fram ut ur evighetens natt. Och i solens första strålar flyger svalorna mot skyn för att binda sköra trådar, tvinna trådar till en tross mellan oss, så vi når varandra.

51 I den hårda tidens brus finns det skrik som ingen hör
I den hårda tidens brus finns det skrik som ingen hör. Allt försvinner i ett sus, som när vinden sakta dör. Alla tårarna har torkat till kristaller på min kind. Jag har ropat allt jag orkat, allt jag orkat efter dig. Hör du mig? Kan vi nå varandra?

52 I den långa vinterns spår trampas frusna blommor ner
I den långa vinterns spår trampas frusna blommor ner. Så som stjärnor tittar fram biter kylan alltid mer. Ändå har jag aldrig tvekat mellan mörker eller ljus, för när månens skära bleknat har allt pekat åt ditt håll och från mitt håll. Kan vi nå varandra?

53 I den stora sorgens famn SOLO Ändå har jag aldrig tvekat mellan mörker eller ljus, för när månens skära bleknat har allt pekat åt ditt håll och från mitt håll. Kan vi nå varandra?

54 SOLO: Himlen är oskyldigt blå
11

55 Så mycket bättre 11

56 HERRAR: A-chicka chicka chicka… Har du brottats med svåra plågor
HERRAR: A-chicka chicka chicka… Har du brottats med svåra plågor? Har du märkt att jag har rätt? Du hade fel och blev eld och lågor för att svaret var så lätt. Men det blir bättre om vi är tillsammans, så mycket bättre för oss allesammans, så mycket bättre för oss. HERRAR: A-chicka chicka chicka… DAMER: Du du du du du…

57 HERRAR: A-chicka chicka chicka… Det är enkelt att vara kritisk och slå ner på det som finns, men ibland kan man vara nitisk även om man är klädd i jeans. Men det blir bättre om vi är tillsammans, så mycket bättre för oss allesammans, så mycket bättre för oss. HERRAR: A-chicka chicka chicka… DAMER: Du du du du du…

58 HERRAR: A-chicka chicka chicka… Har du brottats med svåra plågor
HERRAR: A-chicka chicka chicka… Har du brottats med svåra plågor? Har du märkt att jag har rätt? Du hade fel och blev eld och lågor för att svaret var så lätt. Men det blir bättre om vi är tillsammans, så mycket bättre för oss allesammans, så mycket bättre för oss. HERRAR: A-chicka chicka chicka… DAMER: Du du du du du…

59 Love you’re making all the fools
12

60 SOLO: Babe, when I was a child, ooh, I slept in a cradle
SOLO: Babe, when I was a child, ooh, I slept in a cradle. Now my living is wild, wo, I sleep where I’m able. KÖR: Oh… SOLO: I need a room for the night, some inspiration to write, one sturdy bed on the floor. Lord,

61 KÖR: my shoes are dirty and my feet are sore
KÖR: my shoes are dirty and my feet are sore. SOLO: KÖR: Love is love Love… You’re making all the fools run around, doing silly things Love, ooh ooh wah! you’re breaking all the rules, yeah yeah.

62 SOLO: Babe, I’ll drown in your eyes. Ooh, they’re deep as an ocean
SOLO: Babe, I’ll drown in your eyes. Ooh, they’re deep as an ocean. Like the sun rides the sky, wo, you ride my emotions. KÖR: Oh… SOLO: Get my guitar and a pen, feel like a poet again. I want to write you a song, leave

63 you something to remember when I’m gone
you something to remember when I’m gone. SOLO: KÖR: Love is love Love… You’re making all the fools run around, doing silly things Love, ooh ooh wah! you’re breaking all the rules, yeah yeah.

64 KÖR: Love is a funny affair, you must be ware of sadness
KÖR: Love is a funny affair, you must be ware of sadness. Love takes your heart anywhere, you get your share of madness too, SOLO: you do.

65 KÖR: Oh… I need a room for the night, some inspiration to write
KÖR: Oh… I need a room for the night, some inspiration to write. I want to write you a song, leave KÖR: you something to remember when I’m gone.

66 SOLO: KÖR: Love is love Love… You’re making all the fools run around, doing silly things Love, ooh ooh wah! you’re breaking all the rules, yeah yeah.

67 Darlin it’s you 13

68 Help, I must find love once again. Someone more than a friend,
holding me tight more than one night, soothing the winters of my life. Please, stay with me here by my side. Time is passing us by. I will sustain most of the pain. Something in your smile pulls me through.

69 Darling, it’s you I love so madly. You I love so madly
You know that it’s you I want so badly. You I want so badly It’s really hard to find a heaven of blue. Oh…blue Believe me now when I say: Oh…when I say Darling, it’s you, you. darling, it’s you, oh

70 Stay, rest a while here in my arms. Stay, rest here, oh
I will leave you unharmed. You unharmed oh In your despair I’ll take good care. I’ll take good care Something in your eyes says it’s true. Oh it’s true

71 Darling, it’s you I love so madly. You I want so madly
You know that it’s you I want so badly. You I want so badly It’s really hard to find a heaven of blue. Oh…blue Believe me now when I say: Oh…when I say Darling, it’s you.

72 You know that it’s you I want so badly You I want so badly
Oh… Darling, it’s you you I love so madly I love so madly You know that it’s you I want so badly You I want so badly It’s really hard to find a heaven of blue Oh…blue Believe me now when I say: Oh…when I say Darling, darling, It’s you

73 För kärlekens skull 14

74 SOLO: Utanför fönstret slår våren ut, marken blir grön igen
SOLO: Utanför fönstret slår våren ut, marken blir grön igen. Allt som var dött väcks till liv, det kan också vi, mm, så länge vi andas.

75 KÖR: Oh… SOLO: Ute till havs styr en fiskebåt, längs en fri horisont
KÖR: Oh… SOLO: Ute till havs styr en fiskebåt, längs en fri horisont. Det gungar så tryggt in mot hamn, som jag i din famn, mm, så länge vi älskar.

76 KÖR: Oh… SOLO: Det är för oss solen går opp, lyser som guld för kärlekens skull. Solen går opp så oskuldsfull, lyser på oss för kärlekens skull.

77 KÖR: Högt på ett berg står en katedral och pekar upp mot skyn
KÖR: Högt på ett berg står en katedral och pekar upp mot skyn. Det är för himlen i dig, och jorden i mig, mm. Vi älskar varandra.

78 KÖR: Det är för oss solen går opp, lyser som guld för kärlekens skull
KÖR: Det är för oss solen går opp, lyser som guld för kärlekens skull. Solen går upp så oskuldsfull, lyser på oss för kärlekens skull. SOLO: Lyser som guld för kärlekens skull. Lyser som guld för kärlekens skull.

79 Jag ska fånga en ängel 15

80 KÖR: Deow, deow… Tchakatow
KÖR: Deow, deow… Tchakatow! SOLO: Om jag går ut och dansar på ett diskotek, hm hm, vet jag att jag bara chansar, men jag tar det på lek. Om jag bara försöker att se manlig ut, hm hm, kan jag hitta det jag söker innan kvällen är slut.

81 KÖR: Jag ska fånga en ängel, fånga en ängel, ängel från sjunde himlen
KÖR: Jag ska fånga en ängel, fånga en ängel, ängel från sjunde himlen. Vill du vara min ängel, bara min ängel, ängel i sjunde himlen?

82 KÖR: Om du ger mig ditt nummer kan jag ringa dig
KÖR: Om du ger mig ditt nummer kan jag ringa dig. Hm hm, kanske missar du din slummer om du sover hos mig. KÖR: Jag ska fånga en ängel, fånga en ängel, ängel från sjunde himlen. Vill du vara min ängel, bara min ängel, ängel i sjunde himlen?

83 KÖR: Oh… SOLO: Ställer du upp om du blir bjuden, även om ditt samvete kommer i kläm? Men du är väl inte förbjuden att följa med hem? KÖR: När ska vi gå hem? KÖR: Deow, deow… Tchakakow!

84 SOLO: Tycker du det är viktigt att du känner mig, Hm hm, kan vi börja det försiktigt. Du kan lita på mig.

85 KÖR: Jag ska vara en ängel, vara en ängel, ängel från sjunde himlen
KÖR: Jag ska vara en ängel, vara en ängel, ängel från sjunde himlen. Vill du vara min ängel, bara min ängel, ängel i sjunde himlen? KÖR: Jag ska fånga en ängel, fånga en ängel, ängel från sjunde himlen. Vill du vara min ängel, bara min ängel, ängel i sjunde himlen? KÖR: Deow, deow…Tchakakow!

86 Satellit 16

87 SOLO: Du har stått vid horisonten, du har tittat mot havet om jorden var rund Men allt som du såg va’ en båt som försvann i dimman som rullade fram Jag är inte rädd att flyga, jag, för ovanför molnen står himlen på glänt Som jorden och månen vi dras till varann Men håll mig så hårt som du kan

88 KÖR: Jag känner mig som KÖR: en satellit, satellit, oh-oh-oh Som en satellit högt upp i det blå Satellit, satellit, oh-oh-oh Som en satellit, nu kan jag förstå Åh… SOLO: Åh, vad världen är liten ändå KÖR: Högt i det blå

89 Vi har gått omkring på jorden, vi har dragit vår frihet på släp överallt Och solen har värmt oss, men när den går ner behöver jag värmen du ger KÖR: Jag känner mig som

90 SOLO KÖR: Satellit, satellit, oh-oh-oh Som en satellit högt upp i det blå Satellit, satellit, oh-oh-oh Som en satellit, nu kan jag förstå Åh… SOLO:Åh, vad världen är liten ändå Sopran gång 1: Högt i det blå Refräng x 2. Sista gången:Satellit!

91 När showen är slut 17

92 När showen är slut och pianot rullas ut, så är jag ensam, lika ensam som jag var förut. När showen är slut är det skönt att andas ut, och vila benen bakom scenen när showen är slut.

93 När showen är slut, då har clownen stängt sin trut
När showen är slut, då har clownen stängt sin trut. När solen vaknar, vad jag saknar att showen är slut. När showen är slut och pianot rullas ut, så är jag ensam, lika ensam som jag var förut.

94 När showen är slut är det skönt att andas ut, och vila benen bakom scenen när showen är slut. När showen är slut, då har clownen stängt sin trut. När solen vaknar, vad jag saknar att showen är slut.


Ladda ner ppt "Oh, vilken härlig dag 2."

Liknande presentationer


Google-annonser