Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Teknik och andra vice distriktsguvernören

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Teknik och andra vice distriktsguvernören"— Presentationens avskrift:

1 Teknik och andra vice distriktsguvernören
Utbildning för andra vice distriktsguvernör

2 Sessionens syften Veta mer om rollen som andra vice distriktsguvernör att främja webbaserade resurser bland klubbarna, Stödja användningen av onlinerapportering, Identifiera webbaserade LCI-resurser som stöd för klubbar och medlemmar, Främja teknikanvändningen bland medlemmar och klubbar.

3 Andra vice distriktsguvernörens roll
”Arbeta med IT-kommittén och assistera kommittén med att Främja användningen av organisationens webbplats och Internet bland klubbar och medlemmar för att få information, skicka in rapporter, köpa klubbrekvisita osv.” - Standarddistriktets stadgar och arbetsordning

4 Fördelar Uppgifter kan utföras effektivare, Ökad självständighet,
Mer korrekt bokföring, Bättre kommunikation och informationsdelning, Tillgång till resurser och utbildning för att förbättra produktivitet, effektivitet och organisation, Ökad möjlighet att göra reklam för klubbar.

5

6 LCI:s klubbrekvisitabutik på webbplatsen

7 Ledarskapsresurscenter

8 PR-verktyg och resurser
Lions PR-handbok (PR710), Distriktets PR-handbok (PR730), Exempel på pressmeddelanden, Tryckt marknadsföringsmaterial, DVD:er, servicemeddelanden, Nedladdningsbar grafik för affischtavlor, Information om nytt varumärke, Länkar till LCI:s sociala nätverkssajter.

9 Sociala nätverkssajter:
Webbplatser som möjliggör onlinegrupper av användare så att människor kan få kontakt med varandra på basis av ett gemensamt intresse och/eller dela information, idéer, nyheter, evenemang och media.

10 Effekten av sociala nätverk

11 e-klubbhus

12 Sessionens syften Veta mer om rollen som andra vice distriktsguvernör att främja webbaserade resurser bland klubbarna, Stödja användningen av onlinerapportering, Identifiera webbaserade LCI-resurser som stöd för klubbar och medlemmar, Främja teknikanvändningen bland medlemmar och klubbar.


Ladda ner ppt "Teknik och andra vice distriktsguvernören"

Liknande presentationer


Google-annonser