Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Inlevelseövning Jobba i par om 2 med en rullstol, där den ene provar på hur det är att ta sig fram och den andre går bakom och hjälper till vid behov.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Inlevelseövning Jobba i par om 2 med en rullstol, där den ene provar på hur det är att ta sig fram och den andre går bakom och hjälper till vid behov."— Presentationens avskrift:

1 Inlevelseövning Jobba i par om 2 med en rullstol, där den ene provar på hur det är att ta sig fram och den andre går bakom och hjälper till vid behov. Det saknas tippskydd bakåt på en, så därför är det viktigt att finnas till hands som man inte tippar bakåt. Byt sinsemellan efter halva tiden. Prova att rulla ensam över hinder, ojämnheter och uppför/nerför. Är det obehagligt? Är det lättare än de trodde? Vad är mest besvärligt och vad tänker man på? Vad blir reaktionerna? Notera hinder, ojämnheter, rullstolens reaktioner, hur är den att styra, osv. Ni andra använder fingerad optik och teknikkäpp. Jobba 2 & 2 där den ena personen ser dåligt och den andra är med som stöd och assistent. Noterat ojämnheter, hinder, svårigheter. Hur vågar man gå när man inte ser ordentligt? Är det obehagligt? Är det lättare än du trodde? Vad är mest besvärligt och vad tänker man på? Vad blir reaktionerna? Byt efter halva tiden. Glasögonen har två olika grader av synnedsättning. OBS! Efter cirka 45 minuter byts grupperna sinsemellan Återsamling cirka kl för fika och kl 15 samlas vi i lokalen igen för diskussion och sammanfattning.


Ladda ner ppt "Inlevelseövning Jobba i par om 2 med en rullstol, där den ene provar på hur det är att ta sig fram och den andre går bakom och hjälper till vid behov."

Liknande presentationer


Google-annonser