Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Team 06 Föräldramöte 2014-01-26.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Team 06 Föräldramöte 2014-01-26."— Presentationens avskrift:

1 Team 06 Föräldramöte

2 Välkomna! Hisingen Hockey: www.hisingenhockey.se
Team 06: Kontaktinfo Alla aktiviteter med laget Prenumeration på kalendern Generell filosofi och riktlinjer från SHF och Hisingen Hockey

3 Status Första samling 15/12 med träningsmatch samt träning 5/1
Ledarmöte 10/1 Lag & Stab 31 killar ( 27 födda 2006 & 4 födda 2007) 3 huvudtränare + 6 assisterande tränare 1 Lagledare 1 Materialare 2 Caféansvariga 1 Kassör/Inköp 1 Press/Foto Vakanser Lagledare (1) Materialare (1) Sekretariat/Sarg (1) Vi har ett nära samarbete med Team-05 som delar med sig av sina erfarenheter från första året.

4 Roller Materialare Ser till så att det finns tröjor till träningarna/matcherna. Bistår med hjälp att bära fram mål, koner, däck och puckar om det behövs till träningarna. Håller ordning på allt material som finns till laget. Som t ex målvaktsutrustningar, vattenflaskor mm. Skridskoslipare får utbildning och nyckel till att slipa skridskor i Tuve ishall. Sekretariat/Sargbygge. Ansvarig på posten ser till att det finns folk i sekretariat och sargbygge vid hemmamatcher. Lagledaren sköter mycket av det administriva i laget. Man behöver nödvändigtvis inte ordna allt detta själv utan ser bara till att det blir ordnat!

5 Team 06, ett härligt gäng! Det ska vara roligt att spela hockey!
Frånvaroanmälan behövs inte. På isen samverkar vi för att alla skall trivas och därför finns vissa “ordningsregler” En målvaktslista har upprättats så att alla som vill ska få prova på att stå i mål. Vi är kompisar i omklädningsrum och utanför rinken Vårt mål är att byta om och duscha tillsammans i omklädningsrummet för att skapa den lagkänsla som är så viktig inom lagidrotten. I omklädningsrummen finns ledare som hjälper till. Då omklädningsrummen ofta är små önskar vi att föräldrar utnyttjar möjligheten att koppla av utanför. Öva gärna på att ta på utrustningen hemma om det är lite knepigt.

6 Aktiviteter VT2013 Erbjudna träningar
Söndag på Rinken (Hockeyskolan) Lördag 10:30-12 på Rinken (Samträning med Team 05) Team 06 träningar Jobbar på att få en egen träningstid/vecka Sporadiska träningar med blandad framförhållning Matcher LHL 1:a februari i Lerum LHL 22:a februari i Tuve LHL avslutning i mars i Frölunda Troligen träningsmatch liknande den mot Kållered 15/12.

7 Aktiviteter VT2013 bakom kulisserna
Bemanning av kvarvarande ledarfunktioner: lagledare, materialare, sekretariat. Möte med kansliet genomfört Vi behöver se över utbildningsbehovet Tränare och lagledare måste ha gått grundkurs Utbildning för tränare, lagledare, materialare och sekretariat kommer till hösten. Kurser administreras och betalas av klubben. Samarbetsformer med Team 05 både på spelar- och tränarsidan. Vad behöver köpas in till laget och vad står klubben för. Vilka möjligheter och begränsningar finns för att dra in sponsorer, kläder, material, etc och pengar till laget. Access och nycklar Förberedelser för registrering av barnen i SHF hösten Då får de sitt spelarkort och info om tillhörande försäkring.

8 Utrustning För lämplig utrustning så finns bra info i följande
TKH_Foraldrafolder_Utrustningstips.pdf

9 Övrigt Caféverksamheten är igång. Karin och Tommy har styrt upp bemanningen och vi tror att vi kommer att få in runt 2000SEK/helg. Söndagen 12/1 och 19/1 fick vi in ca 2600 SEK(!) per tillfälle från cafét på Rambergsrinken. Eventuellt ytterligare caféverksamhet. Karin info? Den första kassarapporten visar att vi redan är på plus! Det finns möjlighet att uppgradera vårt ”laget.se”-konto. Vi ser dock att vi klarar oss med vanliga just nu och kommer att lägga till nya funktioner så som inbjudningsfunktion till hösten.

10 Frågor? Kommentarer? Eftersnack
Ledarna önskar att barnen har namn på hjälmarna. Ledarna ska dubbelkolla om det finns målvaktshjälm Skärgårdscup? Ledarna kollarom när, var, hur? Efter 23/3 finns ingen is i Tuvehallen Avslutning 15/3 (lördag) Ska vi ha försäljning på hemsidorna? Ta ner utrustning till hockeyskolan för försäljning. Blocket Eventuell bytardag vecka 33. Här får man själv ansvara för sin egen försäljning. Nytillskott till ledarstaben: Materialare: Tommy Andersson hjälper Göran Innergård att bli varm i kläderna till hösten. Sekretariat/Sarg: Lisbeth Greppe Lagledare: Malin Jarvind

11 Tack för Ert intresse! Vi ses i hallarna!

12 Närvarande Föräldrar till xx var närvarande vid mötet
Anton B, Anton W, Axel H, Edwin, Filip H, Fredrik K, Joel, Martin, Oliwer A, Oliver J, Otto, Philip J, Timeus, Tor, Alfred, Simon, Valter =17


Ladda ner ppt "Team 06 Föräldramöte 2014-01-26."

Liknande presentationer


Google-annonser