Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Välkomna! ÖSK P04 föräldramöte Tränare: Tobbe och Fredrik

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Välkomna! ÖSK P04 föräldramöte Tränare: Tobbe och Fredrik"— Presentationens avskrift:

1 Välkomna! ÖSK P04 föräldramöte Tränare: Tobbe och Fredrik
30/3 2017 Välkomna! Tränare: Tobbe och Fredrik Lagledare: Kathis och Jenny. Material: Krille

2 9-manna spel P04 spelar på 9-manna plan i år. 2 x 35 minuter med en paus. Reglerna är samma som för 11-mannafotbollen med t.ex. offside. Matchvärdar Samåkning bortamatch- inget körschema.

3 Serie P13 - G3 Kompisligan uppdaterat 26/4
På Åland

4 Nya Matchställ P04 får nya matchställ i år, och tanken är att de ska ha det i två år framåt. Kortärmat ställ och storlekar S och M är beställda. Strumpor ingår. Tvättschema gäller detta år. (Om man inte har möjlighet/eller inte är med på match det datum man har tilldelat, säg till Tobbe eller Kathis).

5 Träningar / matcher Utgångspunkten är att vill man spela match så kommer man och tränar. Uttagning till match i P13 serie är OK, men vi ser hellre att träningsfliten premieras.

6 Ny Cafeteria på IP Cafeteria på hemma matcher
Entré och cafeteria på HÖFF matcher Cafeteriaansvarig är Jenny. Rutiner för nycklar och kassaskrin görs upp med Jenny före matchen man är tilldelad.

7 Se mer info på http://www.roslagscupen.se
24 lag anmälda i P13 klass Laget är anmält, Personlig deltagaravgift ska vara betald 14/5. Swisha Kathis senast den 13/5, eller kontanter/banköverf. 150 kr/spelare. (Ingår medalj, vattenflaska).

8 Aktiviteter/tjäna pengar ?
Kick off Avslutning Försäljningar Mm mm. Lagkassa, ca 1500 kr kvar. Här behöver vi stöttning av er föräldrar om ni har ideér för laget etc.


Ladda ner ppt "Välkomna! ÖSK P04 föräldramöte Tränare: Tobbe och Fredrik"

Liknande presentationer


Google-annonser