Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Här är några av företagen där TJ medlemmarna finns: Medlemsavgift:

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Här är några av företagen där TJ medlemmarna finns: Medlemsavgift:"— Presentationens avskrift:

1 Här är några av företagen där TJ medlemmarna finns: Medlemsavgift:
Fackförbundet för dig inom transportsektorn. Bli medlem och få: Inkomstförsäkring Lönestatistik Branschkunskap Kontaktpersoner Gruppförsäkringar Dessutom är de 3 första månaderna gratis! Medlemsavgift: 240 kr Saco-förbundet Trafik och Järnväg Box 2131 • Stockholm • Telefon: • e-post:

2 Vill du bli medlem i TJ – de tre första månaderna är avgiftsfria!
TJ- det nära förbundet! Vi på TJ arbetar ständigt för att inte vara långt bort från våra medlemmar. På de flesta arbetsplatser har du ett ansikte på din TJ-företrädare. TJs kansli och ombudsmän i är aldrig längre bort än ett telefonsamtal eller ett mail. TJ är ett litet men effektivt och inflytelserikt fackförbund. Du får valuta för pengarna – vår medlemsavgift är endast 240 kr/mån. TJ ger dig: TJ ger dig kontaktpersoner på din arbetsplats. Du hittar oss nära dig, när du behöver oss. TJ ger dig juridisk hjälp, rådgivning, förhandling och arbetsrätt. TJ ger dig Inkomstförsäkring, den kompletterar a-kassan om du blir arbetslös. Naturligtvis ingår den i medlemsavgiften. TJ ger dig tillgång till a-kassa. Medlemmar i TJ kan gå med i AEA. Månadsavgift 100 kr. TJ ger dig möjlighet att teckna bra grupplivförsäkringar hos Folksam. Prisvärda försäkringar som skyddar dig, dina barn och efterlevande om olyckan är framme. TJ ger dig tillgång till lönestatistik och coachning. Vi hjälper dig att komma förberedd till ditt lönesamtal. TJ – ett branschförbund TJ kan branschen, vi känner varandra och är det enda fackförbundet som fokuserar på dig som arbetar i transportsektorn. Vi har medlemmar i drygt 250 företag; operatörer, infrastrukturförvaltare, projektörer och entreprenörer. Vill du bli medlem i TJ – de tre första månaderna är avgiftsfria! Du kan enkelt bli medlem på vår hemsida De tre första medlemsmånaderna är avgiftsfria! TJ och Saco TJ är medlem i Saco, Sveriges akademikers centralorganisation, som består av 23 självständiga fackförbund och yrkesförbund. Tillsammans har Saco över medlemmar.


Ladda ner ppt "Här är några av företagen där TJ medlemmarna finns: Medlemsavgift:"

Liknande presentationer


Google-annonser