Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

F ÖRPACKNING PROCESSEN. Från första början har jag hittat på internet en bild på en intressant förpackning. Det var en förpackning för en kaffekopp, som.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "F ÖRPACKNING PROCESSEN. Från första början har jag hittat på internet en bild på en intressant förpackning. Det var en förpackning för en kaffekopp, som."— Presentationens avskrift:

1 F ÖRPACKNING PROCESSEN

2 Från första början har jag hittat på internet en bild på en intressant förpackning. Det var en förpackning för en kaffekopp, som hette Zealong.

3 Då bestämde jag mig för att använda den idén i mitt projekt. Först har jag ritat en planlösning för hand, bara för att se hur det borde se ut för att sen kunna sätta ihop en sådan förpackning.

4 D Å HAR JAG FÅTT TILL MIN FÖRSTA PROTOTYP

5 Sen började jag med att rita den riktiga planlösningen i Photoshop. Den bestod av två olika ritningar. Den yttre delen, och den andra som skulle vara innanför. När jag tyckte jag var klar och allt såg bra ut började jag att skriva ut allt på A3 format. Min förpackning skulle vara rätt så stor och innehålla sötsaker Raffaello.

6

7 N ÄR JAG BÖRJADE SÄTTA IHOP ALLTING INSÅG JAG ATT NÅGOT VAR FEL. D ET GICK INTE ATT LIMMA IHOP DET, EFTERSOM VINGARNA VAR FEL ROTERADE.

8 J AG RITADE ALLT FRÅN BÖRJAN, FÖR ATT FÅ VINGARNA PASSA BRA DENNA GÅNG. T RIANGELNS HÖRN MED 90” BORDE LIGGA INÅT, INTE UTÅT.

9 Jag ändrade också storleken på min förpackning och gjorde den mindre. Jag gjorde en variant med svart – blått, som skulle vara en förpackning för rafaello, kokos sötsaker från ferrero roche.

10 J AG VAR INTE 100% NÖJD MED SJÄLVA DESIGNEN, SÅ JAG ÄNDRADE PÅ FÄRGERNA OCH BESTÄMDE MIG FÖR EN ANNAN PRODUKT SOM JAG SKULLE HA FÖRPACKNINGEN TILL

11 J AG KOM FRAM TILL ATT MIN FÖRPACKNING SKULLE PASSA BÄTTRE TILL NÅGOT ANNAT, TILL EXEMPEL DOFTLJUS. D EN PRODUKTEN MATCHAR FÄRGERNA, SJÄLVA FORMEN OCH DESIGNEN MYCKET BÄTTRE ÄN RAFFAELLO.

12


Ladda ner ppt "F ÖRPACKNING PROCESSEN. Från första början har jag hittat på internet en bild på en intressant förpackning. Det var en förpackning för en kaffekopp, som."

Liknande presentationer


Google-annonser