Reporter.se håller hemsidor färska

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Snabbguide och tips.
Advertisements

Avtalsdatabasen kommer att byta utseende
Sammandrag i bildspelsform Du kan ta dig igenom hela bildspelet med piltangenterna eller med musen. Du kan även välja avsnitt genom att klicka på de olika.
Talsyntes, läs och skrivhjälp
DAGSTIDNINGAR.
Exponeras med AIK webbradio
Gå in på vår medlems- och anmälningssida Gå in på Hovsta IF hemsida Klicka på medlemsanmälan eller aktivitetsanmälan En sida med en länk.
MUNTLIG PRESENTATION Ni ska nu träna er i att förbereda och genomföra en muntlig framställning. Ert arbete kan egentligen handla om vad som helst men.
Riktlinjer och rekommendationer för e-post hantering • E-post är ett snabbt och effektivt sätt att kommunicera. • En nackdel är dock den stora mängden.
V ill Du handla Xocai Det finns 2 sätt att köpa Xocai Gå in på OM MIG och klicka på mail länken Skicka namn.
BEANS NÖJD KUND INDEX (e-survey undersökning)
Manual: Att skapa en ny händelse (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
C. Wormbs & L. Norén1 Fler affärer på webben Sammanfattning: • Är du nöjd med hemsidan? • Är det tydligt vad du säljer med hjälp av hemsidan? • Vet du.
Marknadsföring Bertil Grenströmer.
Barnkonventionen Rätt att utvecklas som person
Manual: Att lägga in en nyhet. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Marknadsföring & Internet
Marknadsföring av turism
Enkel dator teknik Tips och tricks.
Att skriva en artikel.
Artikel – reportage - debattartikel
1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma.
Manual: Att skapa en ny sida. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
- Vikten av att kunna sälja in sin idé
Att hålla en presentation
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta, leta på din sida.
Tanken med presentationen Det här är en basal power point-presentation av Göteborgs universitet, framtagen med studentmålgruppen i åtanke. Tanken är att.
TIPS & RÅDAKUTEN av Lina och Johan. SÖKA, LAGRA och ÖVERFÖRA INFORMATION PÅ DATORN - SÅ KAN DU GÖRA!
Affärsidé - företagets vägvisare
Scenarioexempel ”Översvämning i Silverån” Hur man kan använda WIS i krishanteringsarbetet.
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet Besöks- och leveransadress: Fiskartorpsvägen 15A, Stockholm Telefon växel: E-post:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet Besöks- och leveransadress: Fiskartorpsvägen 15A, Stockholm Telefon växel: E-post:
VIS Verksamhetens Informationssystem ”Rätt information till rätt användare vid rätt tillfälle”
Manual: Att skapa ett nytt forum och att kommentera i forumet. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Manual: Att lägga till personer i en grupp. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Vem är du?.
Exder EPC. Exder EPC Välkommen! I det här bildspelet går vi igenom hur man lägger upp nya artiklar samt skickar artikelinformation. Du bläddrar framåt.
ATIVA-Dokument ATIVA-Dokument - Skapar ordning och reda!
Personligt Brev ”Berätta om dig själv!”.
4. Kanaler och forum, hemsidor, press och media Alvesta 11 februari 2010 Jacob Schulze.
Diagnos och delaktighet
TEXTER Texter i tidningen
Nordens största privatekonomiska sajt sidvisningar unika besökare i veckan.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Lathund Unionen PFS på Detta är den sida du möts av när du öppnar Unionens sida: Här loggar du in med det användarnamn.
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet Besöks- och leveransadress: Fiskartorpsvägen 15A, Stockholm Telefon växel: E-post:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet Besöks- och leveransadress: Fiskartorpsvägen 15A, Stockholm Telefon växel: E-post:
Hur skriver man ett reportage?
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta på din sida upp.
Av Ewa Ögren Tullengymnasiet 2008
Marknadsföring av turism
Ditt kompletta kontorsvaruhus. Grundat 1978 som Sveriges första kompletta kontorsvaruhus. Vår affärsidé är att till ortens företag, industri och institutioner.
INTERVJU - förarbetet Vad är du intresserad av?
BVForum - en genomgång för revisorer Sören Thuresson.
Klicka här för att logga in på ditt konto Fyll i dina kontouppgifter och tryck på logga in knappen. Är det inte din dator glöm inte att se till så ”Kom.
Version 1.0 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Version 1.2 Övningsuppgift Administrativt meddelande Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.1.
1 Jan Lundström OV’s Hemsida Utbildning Ledare. 2 Jan Lundström OV’s Hemsida Standard Lagrum.
Bo Hansson Nils Runberg. Vid första kontakten med hemsidan ska besökaren… Attraheras av en grafiskt intressant profil Lätt hitta mer om det som finns.
Marknadsföring av turism
Efter filmen… 1) Vilka nya ord lärde du dig i filmen som handlar om reklam? 2) EPA- skriv ner och berätta för en kompis! 3) I filmen pratar man om att.
Marknadsföring av turism
Att referera och ange källa!
REPET - ett projekt inom SPF-distriktet Blekinge Projektet fortsätter nu med fördjupning Ersättningen heter UTVECKLINGSGRUPP.
Hur gör vi nu när löpande redovisning inte längre är hippt? Ludwig Stendahl Affärsutvecklare / Marknadsansvarig Norrland på EY.
Enkel dator teknik Tips och tricks. Välja storlek och radavstånd Här väljer du storlek på texten vi vill att ni använder 14 p till rubriker och 12 p till.
Lathud för lagledare P00.
Marknadsföring FÖRETAG Ny hemsida smartboard.se
Kommunikations-satsning
Presentationens avskrift:

Reporter.se håller hemsidor färska Artiklar/reportage om allt nytt som händer hos er Exempel: Nyhet på Dalarnas hemsida: Klicka på bilden  Artiklar/reportage där era kunder berättar Exempel: Nyhet på Sprints hemsida Klicka på bilden 

Reporter.se håller hemsidor färska Filmade nyhetsinslag i kombination med artikel Exempel: Läs artikel och se filmat nyhetsinslag om energisnålt hus. Klicka på bilden: (Därefter längst ner till höger under rubriken Extremt energisnålt)  Exempel: Läs artikel och se filmat nyhetsinslag om Reporter.se som firar 5 år. Klicka på bilden: 

Reporter.se gör dig synlig Kundtidningar Exempel: Svenska husgruppen Magazine Klicka på bilden  Redaktionella annonser Exempel: Annons till mässtidning för CareTech Klicka på bilden 

Reporter.se gör dig synlig Nyhetsbrev Exempel: Almi Dalarnas nyhetsbrev Artiklarna i nyhetsbrevet återfinns i en längre version på hemsidan Klicka på bilden Broschyrer Exempel: Broschyr med redaktionell text för Gustafs Guldkornisch AB. Text bilder och layout återfinns även på hemsidan. Klicka på bilden 

Reporter.se gör dig synlig Pressmeddelande Exempel: Efter en pressrelease av Reporter.se fick Hushållningssällskapet vara med i TV4 och flera tidningar skrev artiklar. Personalpresentationer Exempel: Kakelgruvans personal. Klicka på bilden

Reporter.se gör dig synlig Övriga tjänster: Debattartiklar och omarbetning av texter Fotografering Uppdatering av er hemsida Power Point-presentationer Webbanalys

Kvalitetssäkring hos Reporter.se Korrekturprocessen Läs artikel och se filmat nyhetsinslag med vår korrekturläsare Åke Siljeström Klicka på bilden:  Publiceringsplan Publiceringsplanen ger överblick, stärker leveranssäkerheten och är en garanti för att din hemsdia hålls färsk. Kommunikationsstruktur Upprättande av kommunikationsstrukturen underlättar vårt arbete samtidigt som den minimerar er tidsåtgång.

Prisbilden hos Reporter.se Priserna är konkurrenskraftiga och satta med tanke på högsta kvalitet. Priset hos Reporter.se ska sättas i relation till vad det kostar att anställa en informatör på hel- eller halvtid. Utnyttja vår kompetens och bredden i vårt utbud och spar pengar Exempel: En artikel som vi gör för din hemsida kan du skriva ut och skicka, maila eller faxa. Artikeln kan ingå i ditt nästa nyhetsbrev, i din broschyr, kundtidning eller i en annons. Att publicera artikeln på flera ställen kostar inte mer! Filmade nyhetsinslag och artiklar kan även integreras i PPP och brännas på CD/USB-minne och visas vid säljbesök, mässor och träffar.

Kontakta Reporter.se Reporter AB Kaserngården 4 791 40 Falun hemsida: www.reporter.se e-post: info@reporter.se telefon: 023 - 79 57 00 telefax: 023 - 66 15 319