Göteborgs konstmuseum

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Placering av grundläggande element på webbplatsen (enbart Powerpoint-skisserna) Den här prototypen är en bilaga till Vägledningen 24-timmarswebben från.
Advertisements

Listar de sökta objekten.
Välkommen till Internet för nybörjare
Källor: Skolverket, Annika Hultén
Digitalisering och tillgängliggörande av Bidrag till Sveriges officiella statistik (BiSOS) Rolf-Allan Norrmosse, SCB:s bibliotek
Andreas Cederbom Tillgänglighet i digitala lärplattformar Genomgång av dokumentationen.
Vissa av bilderna i denna powerpoint-presentation är tagna av fotograf Paul Quant.   Fotografen har upphovsrätt till bilderna. Endast Handisam och Processtöd.
Svensk Idrotts Studie- och Utbildningsorganisation.
Att bygga en fungerande webbplats
Vad man kan få ut av statistik över alumnerna - några exempel
Marknadsföring av NIKOLA
Energikartläggning i stora företag
vi revolutionerar bokning av vård
Styr mot syftet och de önskade effekterna och använd prioriteringar som redan är gjorda i effektkartan.
Journalister har ofta kontakt med forskare
Tanken med presentationen Det här är en basal power point-presentation av Göteborgs universitet, framtagen med studentmålgruppen i åtanke. Tanken är att.
Hattrick Ett starkt lokalt nätverk för ungdomsfotbollen i Linköping med tre tydliga mål! ”Ingen vet hur det slutar, men det var här det började.” Samarbete.
Ambassadörsutbildning för dig som ska prata om IdrottOnline Version: beta
Liseberg (Göteborg) Av: Emilia Wessel. Liseberg! Göteborg, även kallat lilla London eller Sveriges framsida, äger Nordens största nöjespark! Göteborg,
Hur vill du att vi arbetar med dessa uppgifter?
PION.SE Grupp D5 Andreas, Linda och Mattias. Använda metoder Brainstorming Flödesschema Målgruppsanalys (Användarfall) Användartest Low-fidelity mockup.
Välkomna! Inledning Sök & jämför utbildning – syfte och bakgrund Presentation av funktionen Fika Inhämtning och hantering av data (EMIL-schemat)
Peter Fröst, arkitekt, PhD Chalmers Tekniska Högskola Reflektioner från det första året som adjungerad professor i vårdbyggnad.
Sammanfattning av EU-lagstiftning: en introduktion 2009.
Målgruppsfokusering och modernt verktyg vid lansering i februari
Vittert vetande om webbdesign
Ett mänskligare internet Stefan Johansson
Strategi för elit- och landslagsverksamheten ”Förslag till strategi för elitverksamheten, att föreläggas nästa förbundsmöte” ”Fäktningen inför framtiden”
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Sammanfattning av EU-lagstiftning: en introduktion 2008.
Dax att rösta Händerna på knapparna. Vilket ref-program använder du idag? 1.Inget 2.EndNote 3.EndNote Web 4.Refworks 5.Reference Manager 6.Connotea 7.CiteULike.
Lektionsmaterial Inför ert deltagande i Energikicken 2015.
Sv Denna presentation är till för att hjälpa er i ert uppdrag att sprida information om det europeiska utbildningsprogrammet Erasmus Denna.
Svenska Balettskolan - Åk Göteborgs Stad Syfte: Syftet med undersökningen var bland annat att få ett konkret underlag om hur elever och föräldrar.
Nya Lundenskolan - Åk Göteborgs Stad Syfte: Syftet med undersökningen var bland annat att få ett konkret underlag om hur elever och föräldrar uppfattar.
Centrum - Åk 4-9- Göteborgs Stad Syfte: Syftet med undersökningen var bland annat att få ett konkret underlag om hur elever och föräldrar uppfattar skolan.
Bräckeskolan - Åk F-3 - Göteborgs Stad
Lövgärdesskolan - Åk Göteborgs Stad Syfte: Syftet med undersökningen var bland annat att få ett konkret underlag om hur elever och föräldrar uppfattar.
Backatorpsskolan - Åk Göteborgs Stad Syfte: Syftet med undersökningen var bland annat att få ett konkret underlag om hur elever och föräldrar uppfattar.
Björlandagården - Åk Göteborgs Stad Syfte: Syftet med undersökningen var bland annat att få ett konkret underlag om hur elever och föräldrar uppfattar.
Hammarkullsskolan - Åk Göteborgs Stad Syfte: Syftet med undersökningen var bland annat att få ett konkret underlag om hur elever och föräldrar.
Solbackeskolan - Åk F-3 - Göteborgs Stad
Hjällboskolan - Åk Göteborgs Stad
Posterseminarium Inför Exjobbs-redovisningarna
Kommunikationsplan för ----
Sv Denna presentation är till för att hjälpa er i ert uppdrag att sprida information om det europeiska utbildningsprogrammet Erasmus Denna.
Ett interaktivt utbildnings- och förändringsmaterial i webbformat för alla som arbetar inom LSS-verksamhet.
2012. Externt mål Skapa en ”snackis” om konfirmation Fylla bilden av konfirmation med aktuellt innehåll; Det är många som konfirmerar sig Att det är alldeles.
Varför är bra hemsidor viktiga för företag?. En hemsida är en av de mest kraftfulla marknadsföringsverktyg ett företag kan ha. Inget annat marknadsföringsverktyg.
Föreningsstöd - Kommunikationsstöd
FRÅN OTYDLIGHET TILL TILLGÄNGLIGHET TYDLIGHET
Grafisk design FORMEN.
Västra Göteborg - Åk F-3 - Göteborgs Stad
KÄLLKRITIK En metod.
Källförteckning (Portal s.286)
NYTT BIDRAG FÖR MUSIK- OCH KULTURSKOLOR
Tryck på F5 om bildspelet inte startar automatiskt
En lättläst sajt om politik
I vissa datorer behöver du trycka på F5 för att starta bildspelet
G Anpassa den här banderollen med ditt eget meddelande! Markera bokstaven och lägg till din egen text. Använd en bokstav per bild.
G Anpassa den här banderollen med ditt eget meddelande! Markera bokstaven och lägg till din egen text. Använd en bokstav per bild.
En stad för alla Göteborgarnas livschanser ska utjämnas Budget 2014
Information om webprojektet och nytt anmälningsförfarande
Att arbeta i en integrerad verksamhet Är som att stå i en korsväg
V Anpassa den här banderollen med ditt eget meddelande! Markera bokstaven och lägg till din egen text. Använd en bokstav per bild.
B Anpassa den här banderollen med ditt eget meddelande! Markera bokstaven och lägg till din egen text. Använd en bokstav per bild.
Hej användare! Välkommen till nya mallar.
V Anpassa den här banderollen med ditt eget meddelande! Markera bokstaven och lägg till din egen text. Använd en bokstav per bild.
Presentationens avskrift:

Göteborgs konstmuseum Att skapa ett förberedelsehäfte och målgruppsanpassa ny hemsida Freja Holmberg Intendent Pedagogik

1. Förberedelsehäfte

Innehåll Lättläst text Många bilder Vad ser du på här? Vilka möter du här? Vad kan du göra här/varför är du här? Väktarnas roll

Version 1: Stående A4

Version 2: Liggande A4

Visa PDF

Hemsida Vilken information är viktigast? Vilka målgrupper vill vi nå? Stort arbete med anpassad text Många bilder Hur kan vi ge besökaren överblick?

Visa hemsida http://goteborgskonstmuseum.se/

Visa Sök i samlingen http://emp-web- 34.zetcom.ch/eMuseumPlus?service=StartPage&lang=se