VECKA 8 ISTERBAND MED SYRLIG POTATISGRATÄNG MED PURJOLÖK

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
MIDDAGSBUFFÉR Ett trevligt alternativ till sittande middag när man vill hinna umgås med alla LANDGÅNGEN SOS Smör ost och sill, 2 sorter handkavlat knäckebröd.
Advertisements

Nu öppnar lunchen! Visa alla nyheter Hem Restaurang Festlokal Konferens Catering Nu öppnar lunchen! Den 11 januari slår vi upp dörrarna.
MENY VÅRTERMINEN 2014 SKOLA
MATSEDEL VÅRTERMINEN 2013 SKOLA och MOTTAGNINGSKÖK FÖRSKOLA
MATSEDEL HÖSTTERMINEN 2011
MATSEDEL VÅRTERMINEN 2013 FÖRSKOLA MÅNDAGTISDAGONSDAGTORSDAGFREDAG v jan Köttbullar med pasta och ketchup Indiana JanssonLingonpanna v jan.
MATSEDEL VÅRTERMINEN 2012 FÖRSKOLA MÅNDAGTISDAGONSDAGTORSDAGFREDAG v jan Kökets val Kycklingköttbullar med makaroner, ketchup Shepards pieLingonpanna.
MENY VÅRTERMINEN 2014 FÖRSKOLA MÅNDAGTISDAGONSDAGTORSDAGFREDAG v jan Röd dag Trettondagen PlaneringsdagKöttbullar med pastaIndiana Jansson (gratäng.
DAGENSMENY V, 36 DAGENSMENY V, 36 MåndagViltfärsbiffar med kokt potatis, kantarellsås, gurka och grnsallad. Tisdag Panerad flundra,
MATSEDEL FÖRSKOLA HÖSTTERMINEN 2012 MÅNDAGTISDAGONSDAGTORSDAGFREDAG v aug Kökets val Köttbullar makaronerRaggmunk, keso och sylt v
SKOLMATSEDEL HÖSTTERMINEN 2012 MÅNDAGTISDAGONSDAGTORSDAGFREDAG v aug Köttbullar och makaronerRaggmunk, keso och sylt v aug Stekt korv.
Kostanalys - RÄTT MAT VID RÄTT TIDPUNKT GER DET BÄSTA TRÄNINGSRESULTATET.
Goda resultat inom idrott bygger på en bra balans mellan att ÄTA, TRÄNA och VILA.
Sdfsajfdksadjflaskdfjsfd. Det var en gång …
Måndag: Ugnsgratinerad falukorv serveras potatismos
RESTAURANG SOMMARSTADEN Vecka 6
Designskiss odling - Magnus
Välkommen till bords Serveras kl. Fredag
Tisdag: Nötfärsgratäng med potatis Onsdag: Kycklingsoppa serveras
Måndag TISdag ONSDAG TORSDAG fredag Veckans rätt
Matsedel vecka 42, Oktober
Meny v.13 Måndag: Pytt i panna serveras med stekta ägg och rödbetor
Matsedel för restaurangerna inom äldreomsorgen
Matsedel vecka 41, 9-15 oktober
Serveras , mån-fredag från 89:-
mandelpotatischips, smetana, rödlök, gräslök FOIS GRAS…………………130:-
VEGA på Sörgårdsskolan
Matsedel v.33 14/8 Ugnsgratinerad falukorv serveras med paprikapasta
Träna svenska A och B Häfte 10 Mat och dryck Vill du ha mer…
Välkommen till bords Serveras kl. Fredag
mandelpotatischips, smetana, rödlök, gräslök FOIS GRAS…………………130:-
Kolhydrater.
Serveras , mån-fredag från 89:-
Serveras , mån-fredag från 89:-
Mat och dryck Brukar du laga mat hemma?
Matsedel v.41 Irakisk touch
Serveras , mån-fredag från 89:-
Vecka 37 Tisdag den 12:e september 2017 Dagens namnsdag Åsa Åslög.
Välkommen till bords Serveras kl. Fredag Lunch: Korv Stroganoff
Välkommen till bords Serveras kl. Fredag Lunch: Korv Stroganoff
Matsedel vecka 48, 27november-3 december
Matsedel vecka 47, november
Matsedel vecka 49, 4-10 december
Matsedel vecka 46, november
Källa: Livsmedelsverket
Matsedel vecka 45, 6-12 november
Linguine San Marzano e Bufala 95 kr
Matsedel vecka 52, december
Matsedel vecka 1, 1-7 januari
Matsedel vecka 2, 8-14 januari
Matsedel vecka 3, januari
Matsedel vecka 6, 5-11 februari
Meny vecka 1 Måndag: STÄNGT Tisdag: Ugnstekt lax serveras med kokt
Matsedel vecka 4, Januari
Veckans veg. Broccolibiffar m
Veckans Fisk Västerbottenostgratinerad fiskgratäng med potatispuré
Lektion 1 Grönsaker, frukt och bär
Matservice Stockviks SF
A lá Carte Förrätter Skagen á la Stallet, 130 kr Löjromstoast, 165 kr
Bele Barkarby P04.
Kolhydrater.
Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag
Fritidsprogram Härnebacken Feb 2019
Välkommen till bords Serveras kl. Fredag Lunch: Korv Stroganoff
Sammanställning enkät matdistribution 2018
MORSDAG 26/5 MORSDAGSBRUNCH – MORSDAGSBUFFÉ & 18.00
Fritidsprogram Härnebacken April 2019
Välkommen till bords Serveras kl. Fredag Lunch: Korv Stroganoff
Fritidsprogram Vretaliden SH April 2019
Välkommen till bords Serveras kl. Fredag Lunch: Korv Stroganoff
Presentationens avskrift:

VECKA 8 ISTERBAND MED SYRLIG POTATISGRATÄNG MED PURJOLÖK SERVERAS MED RÖDBETSCHUTNEY OCH SENAP ÅNGAD RÖDSPÄTTAFILÉ TOPPAD MED RÄKOR, DILL OCH SOCKERÄRTOR SERVERAS MED KOKT POTATIS OCH HOLLANDAISE GRÖNPEPPARBIFF MED SKOGSSVAMPSÅS SERVERAS MED ROSTAD POTATIS, BRYTBÖNOR OCH GELÉ RIMMAT STEKT FLÄSK MED LÖKSÅS ALT BRUNA BÖNOR SERVERAS MED KOKT POTATIS OCH RÅRÖRDA LINGON KÖTTGRYTA PÅ HÖGREV SAMT ROSTADE RÖTTER OCH BETOR SERVERAS MED VILDRIS FISKSOPPA MED SAFFRAN, MORÖTTER, PALSTERNACKA SAMT AIOLI OCH KRUTONGER 200 G BLACK ANGUS, OST OCH TOMATCHUTNEY, GRÖNSALLAD, AIOLI, POMMES SVENSK RYGGBIFF, SMÖRSTEKT LANTBRÖD, DIJONSENAP, SALLAD, PARMESAN, PEPPARROTS CREME FRAICHE, TOMAT Förrättssallad, bröd, smör, dryck, kaffe och kaka ingår i alla alternativen. Husman 100.- eller 95.- med Goaroijes stammiskort. Hamburgare 150.- Bookmaker 150.- lunchen serveras mellan 11.30 – 14.00. För bordsbokning eller info ring 0476.100 82. Med reservation för ändringar.