Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Kriget tar slut på jorden ALLT PÅBÖRJADE NÄR BRITTERNA VANN SLAGET VID EL-ALAMEIN DÅ BRITTERNA VANN ALLA SLAG I AFRIKA EFTER DET OCH SÅ SNART VAR AFRIKA.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Kriget tar slut på jorden ALLT PÅBÖRJADE NÄR BRITTERNA VANN SLAGET VID EL-ALAMEIN DÅ BRITTERNA VANN ALLA SLAG I AFRIKA EFTER DET OCH SÅ SNART VAR AFRIKA."— Presentationens avskrift:

1

2 Kriget tar slut på jorden ALLT PÅBÖRJADE NÄR BRITTERNA VANN SLAGET VID EL-ALAMEIN DÅ BRITTERNA VANN ALLA SLAG I AFRIKA EFTER DET OCH SÅ SNART VAR AFRIKA BEFRIAT FRÅN TYSKARNA. OCH ENGLAND FORTSATTE PÅ ATT BEFRIA AFRIKA MEN SÅ SNART SÅ VAR DET DAGS FÖR ENGLAND ATT GÖRA SITT ATTACK. MOT TYSKARNA I FRANKRIKE DET ÄR VAD VI IDAG KALLAR THE D DAGEN NÄR ENGLAND ÅKTE ÖVER DEN ENGELSKA KANALEN OCH BÖRJADE SITT ANFALL I FRANSKA KUSTEN. OCH ENGLAND VANN SLAGET OCH SÅ SNART EFTER DET SÅ TOG DOM TILLBAKA PARIS FRÅN TYSKARNA.

3 Italien kapitulerar  Ja efter England befriade Afrika så riktade England och Amerika sig mot Italien. Fast Italien var trött på kriget och alla i Italien var trötta och dom vill avsluta kriget så Italien gjorde så att dom kapitulerade. För dom vill inte spilla mer blod av sitt folk. fast tyska trupper dom var kvar i Italien tills krigets slut.

4 Sista slaget i Europa  Nu så har Ryssarna tagit tillbaka Polen och England tagit franska land. Amerikanerna och Engelsmän har tagit över Italien och nu så marscherar dom alla mot sitt sanna mål som är Berlin. Som ligger bakom sin defensiv linje fast efter några dagar så var alla utanför Berlin. Fast innan dom attackerade. så möter alla dom upp vid floden Elbe och senare så marscherar dom mot Berlin. nu börjar det och på den 7 och 8 May så förlorade dom Berlin och då så splittrade ryssarna Europa med Amerikanerna och Engelsmän.

5 Slutet på kriget är här  Nu när kriget i Europa är över och Hitler tog självmord i sin bunker i Berlin. Nu är han rike borta för alltid fast Japanerna i öst strider fortfarande mot Ryssarna. Engelsmännen och Amerikanerna fast nu är kriget snart slut. Och Amerikanerna har ett nytt vapen som dom testar ut på Japanerna. Som dom testade på staderna Hiroshima som dom släppte den 6 augusti. Och då så dödades 300 000 tusen japaner i bomben och sen så släppt dom en till bomb över staden Nagasaki. Och efter sex dagar senare så sa Japans kejsare att Japan har gett upp för dom vill inte förlora mer av sitt folk. Slut


Ladda ner ppt "Kriget tar slut på jorden ALLT PÅBÖRJADE NÄR BRITTERNA VANN SLAGET VID EL-ALAMEIN DÅ BRITTERNA VANN ALLA SLAG I AFRIKA EFTER DET OCH SÅ SNART VAR AFRIKA."

Liknande presentationer


Google-annonser