Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

SSA’s Klubbledarträff. 9/5 2009 TILLSAMMANS!. Vad är detta? Detta är en träff för aktiva klubbledare som är villiga att diskutera frågor som berör verksamheten,

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "SSA’s Klubbledarträff. 9/5 2009 TILLSAMMANS!. Vad är detta? Detta är en träff för aktiva klubbledare som är villiga att diskutera frågor som berör verksamheten,"— Presentationens avskrift:

1 SSA’s Klubbledarträff. 9/5 2009 TILLSAMMANS!

2 Vad är detta? Detta är en träff för aktiva klubbledare som är villiga att diskutera frågor som berör verksamheten, delge samt ta emot kunskap. OBS!! Inget om hur man skall sköta sin klubb.

3 Att diskutera. 1.Gemensamma aktiviteter. 2.Distriktssidan SSA.se 3.Utbildningar/kurser, en föryngring efterlyses! 4.Vad händer med de nya radioamatörerna bland klubbarna? 5.Amatörradionsdag i eran klubb, ”syns vi inte finns vi inte.” 6.Contest verksamheten. 7.Vad skulle SSA kunna göra för er? 8.Övriga frågor. 9.Avslut.

4 Certifikatutbildningar. Kurser, veckoslutskurs. Föredrag. Bjuda in grannklubbar? Grillkvällar. 1. Gemensamma aktiviteter.

5 Ni är välkomna ett skicka in bidrag. 2. Distriktets sida på SSA.se

6 Hur skall man få igång ny examinerade i etern? 3. Utbildningar/kurser.

7 Vad händer med de nya radioamatörerna bland klubbarna? En föryngring utav radioamatör skaran efterlyses utav ordf. SSA Tore/SM0DZB. 4. Nya radioamatörer

8 Försöka att komma ut bland allmänheten och informera om vår hobby. Eller varför inte en skola i din närhet. Den kan ju utövas inomhus/utomhus hemma/borta ingen begränsning här. 5. Amatörradionsdag i eran klubb, ”syns vi inte finns vi inte.”

9 Contest eller radiotävling. Bjud in de som bara vill fika, det kanske väcker ett AHA intresse = fler operatörer. SSA portabeltest, distrikt-3 har utmanat alla distrikten att försöka slå de med antalet deltagare. 6. Contest.

10 Vad skulle SSA kunna göra för er? 7. SSA för klubbarna

11 a, Vad tycker ni att vi kan ta upp här på klubbledarträffen? b, c, d, e, ……. 8. Övriga frågor.

12 9. Avslut. Epost till DL och vDL DL Valle: sm6vyp@home.sesm6vyp@home.se vDL Rickard: sm6u@sk6aw.netsm6u@sk6aw.net


Ladda ner ppt "SSA’s Klubbledarträff. 9/5 2009 TILLSAMMANS!. Vad är detta? Detta är en träff för aktiva klubbledare som är villiga att diskutera frågor som berör verksamheten,"

Liknande presentationer


Google-annonser