Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

GILLA Ungdomsarbete på Facebook.com Dela och bjud in andra som arbetar med ungdomsverksamhet på nätet. Här delar vi info. om kommande seminarium mm.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "GILLA Ungdomsarbete på Facebook.com Dela och bjud in andra som arbetar med ungdomsverksamhet på nätet. Här delar vi info. om kommande seminarium mm."— Presentationens avskrift:

1 GILLA Ungdomsarbete på Facebook.com Dela och bjud in andra som arbetar med ungdomsverksamhet på nätet. Här delar vi info. om kommande seminarium mm.

2

3

4

5 Tänk på att försöka vara 2 eller flera admin. när ni startar GILLAsidor. Likadant när det gäller Twitter, enkelt då det är samma användarnamn och lösenord för alla

6

7 Att arbeta med GILLASIDOR och hålla dem ”Levande”

8

9 Veckans fråga (till höger) Bra exempel på ungdomsinflytande! Andra bra/roliga tips är att fota en insändare i JP och lägga ut på sin gilla sida. ex. jag la upp en insändare om varför sms biljetten kostar så mycket…. blev en livlig diskussion Frågor som kommer upp/diskuteras på ”Gårdsråd” lägg upp dem på ”gillasidan” så att alla kan vara med och påverka! Tipsa om andra bra ”gillasidor”

10

11 Dela bilder från events, men fråga gärna personen om det är okej, för dem att finnas med på nätet!

12 Facebook grupper….

13

14 En lyckad Tweetup…..

15 #upn2012 #jkpg #unghbtq #malmö #fritidsledare #gbgftw #brunnenjkpg #popa2013 #hv71 #ftw #bokmässa2012 #starkaben #hungrig #spira #klubborange #p3……. Följ @upn2012 på Twitter

16 Instagram

17


Ladda ner ppt "GILLA Ungdomsarbete på Facebook.com Dela och bjud in andra som arbetar med ungdomsverksamhet på nätet. Här delar vi info. om kommande seminarium mm."

Liknande presentationer


Google-annonser