Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

A-lagets vänner. Ishockey på Ön har funnits i över 80 år, med varierande resultat. I högsta serien i Sverige har Lidingö spelat tre säsonger, men det.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "A-lagets vänner. Ishockey på Ön har funnits i över 80 år, med varierande resultat. I högsta serien i Sverige har Lidingö spelat tre säsonger, men det."— Presentationens avskrift:

1 A-lagets vänner

2 Ishockey på Ön har funnits i över 80 år, med varierande resultat. I högsta serien i Sverige har Lidingö spelat tre säsonger, men det var så långt tillbaka som på 1920-talet. I ”nutid” var framgångarna störst 1997-2000 då klubben (Lidingö HC) spelade i allsvenskan. Nu önskar vi att Lidingö Vikings (2000) ska komma tillbaka, om inte till Elitserien så i alla fall till något högre höjder än idag. För detta behöver vi hjälp av ishockeyentusiaster, som antingen har sitt hjärta i klubben eller bara älskar ishockey. Medlemskap i A-LAGETS VÄNNER kommer att kosta 3.000:-/säsong.

3 Vad kan vi erbjuda? Fritt inträde till alla A-lagets matcher. Ett trevligt umgängen med likasinnade och träffar med ishockeyprofiler. Vi kommer att träffas två gånger om året tillsammans med en pytt/hamburgare och öl. Jag (Lasse Kinch) kommer att bjuda in olika ishockeyprofiler som kommer att berätta ishockeyminnen. Per Wirén – vår mytomspunne tränare – berättar om laget inför matchen och säkerligen mycket runt hans långa tränarkarriär. Några profiler som kommer till oss är f d NHL-spelarna Kenta Nilsson, Anders Hedberg och Peter Forsberg. Några mediaprofiler däribland Tommy Engstrand kommer också vid något tillfälle för att berätta ishockeyminnen! Känns det lockande? Kan tror det! KOM MED I A-LAGETS VÄNNER DET KAN BARA VARA EN VINST!!!!

4 Inbetalning av medlemsavgiften sker till Lidingö Vikings bg 580-0818.

5 Inbetalning av medlemsavgiften sker till Lidingö Vikings pg 65 08 14-7.


Ladda ner ppt "A-lagets vänner. Ishockey på Ön har funnits i över 80 år, med varierande resultat. I högsta serien i Sverige har Lidingö spelat tre säsonger, men det."

Liknande presentationer


Google-annonser