Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Min åsikt Jag tycker att fler ska börja på innebandy därför att man lär sig att samarbeta. Man blir också bättre på att kontrollera en boll med en innebandyklubba.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Min åsikt Jag tycker att fler ska börja på innebandy därför att man lär sig att samarbeta. Man blir också bättre på att kontrollera en boll med en innebandyklubba."— Presentationens avskrift:

1

2 Min åsikt Jag tycker att fler ska börja på innebandy därför att man lär sig att samarbeta. Man blir också bättre på att kontrollera en boll med en innebandyklubba.

3 Varför ? Man träffar nya vänner och man får bättre kondition. Man rör sig mycket och då blir man gladare och friskare.

4 Man tränar en till två dagar i veckan och en träning varar i 80 minuter. Istället för att göra ingeting så kan man gå och träna innebandy.

5 Om man börjar på innebandy så kommer man att spela match minst en gång i veckan. Då kommer man möta andra lag. Ibland så åker man till andra platser och spelar match.


Ladda ner ppt "Min åsikt Jag tycker att fler ska börja på innebandy därför att man lär sig att samarbeta. Man blir också bättre på att kontrollera en boll med en innebandyklubba."

Liknande presentationer


Google-annonser