Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Verksamhetsplan för P/F-XX 2013. Denna verksamhetsplan omfattar följande avsnitt som skall beskrivas på respektive bild Vad innebär HSK värderingar för.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Verksamhetsplan för P/F-XX 2013. Denna verksamhetsplan omfattar följande avsnitt som skall beskrivas på respektive bild Vad innebär HSK värderingar för."— Presentationens avskrift:

1 Verksamhetsplan för P/F-XX 2013

2 Denna verksamhetsplan omfattar följande avsnitt som skall beskrivas på respektive bild Vad innebär HSK värderingar för oss Kort sammanfattning övergripande mål –Inomhussäsong –Utomhussäsong Spelare Lagplanering inför Sanktan Träningar – Mål och inriktning Cupspel – inomhus/utomhus Lagledning/organisation Ledare och ledarutveckling Materialplanering Lagekonomi Bläddra igenom bilderna/avsnitten först så att ni inte beskriver samma sak på flera ställen! I ”Anteckningar/Notes” under bilderna hittar ni förklarande texter till bilder/avsnitt

3 Vad innebär HSK Värderingar för oss? VärderingarInnebär för oss … GlädjeAtt barnen ska tycka det är roligt att komma och träna o spela match. Att vi tränare också brinner för det och visar glädje. De andra föräldrarna ska uppleva glädjen som barnen känner och på så vis bli mer engagerade i klubben. GemenskapLagkänsla inom gruppen men även inom klubben. Alla ska vara med! Teambuilding. Ledare ska träffas på ledarmöten för att även där få ihop en lagkänsla. Även här vill vi att föräldrarna ska känna vår gemenskap för ett ökande engagemang. UtvecklingMed glädje och gemenskap under träningarna och matcherna leder till utveckling. Barnen utvecklas till bättre fotbolls spelare och utvecklas socialt, ta ansvar, leda mm. Höja nivån på utbildning ledare för bättre utveckling.

4 Vilka mål har vi Inomhussäsongen/vintern 12/13 –Hålla ihop laget. Träna mycket teknik samt styrka. Försöka få in nya spelare genom att pratat med föräldrar/barn. Ev. Sätta upp lappar på skolor i kommunen som vi inte har spelare ifrån. Utöka truppen med kanske fyra tjejer. Delta i en inomhus cup i jan el feb. Mer aktiv föräldradialog. Utomhussäsongen 2013 –Fortsatt utveckling i Sanktan. Mål att få till två lag, Lätt o Medium. Utomhus cup i april inför Sanktan. Jobba vidare med positions spel och förklara respektive positions uppgifter tydligare, kanske visa med hjälp av dator.

5 Spelartruppen (utveckling/förändring) Vi har i nuläget 17 spelare Vi räknar med att det tillkommer 4 spelare för att säkerställa två lag i Sanktan. Vi uppskattar att under vintersäsongen kommer ca 6 spelare dra ner på fotbollen och kanske träna 1 gg i veckan för att även träna annan sport. Vi/ledare har pratat om samarbete med F-00 men det har inte ännu blivit något av det. Vi hoppas och jobbar väldigt hårt för att behålla samtliga i nuvarande trupp. Det är ett par stycken som känns lite ointresserade.

6 Planerade lag och spel i Sanktan Sanktan 2013 –2012 har vi haft ett lag i Sanktan –För kommande år är vår plan att spela med 2 lag i Sanktan. Ett lag i en Lätt serie och ett lag i en Medium serie. Detta hänger på rekryteringen samt att samtliga fortsätter. Vi planerar att vara med i en utomhus cup innan sanktan drar igång.

7 Planering av cuper (EJ Sanktan) Detta år har vi deltagit i Hillas Minnes Trophy i Nacka där vi spelade final men blev utslagna på straffar Nästa år planerar vi följande cupspel –1 inomhus cup i jan el. feb –1 förcup i April –1 Höstcup i Oktober eventuellt...

8 Träningsplanering/upplägg 1(2) Vi har detta år tränat ute 2 ggr i veckan från april och tänker köra vidare tills snön sätter stopp. Då kör vi vidare inomhus. Det har varit fokus på 7-manna fotboll hela säsongen. Nästa år vill vi fokusera träning på mera teknikövningar, nöta positionsspel, omsätta spelövningar (ex. Vägg spel) i det fria spelet när vi spelar match på träningen. Ta fram vinnarskallen i varje spelare. Vi har tagit fram en träningspärm där vi samlar övningar som funkar bra på träningarna. Vi var på träningsläger i Rimbo fre-sön under sommaren vilket var en succé. Vi skulle behöva hjälp/stöd från andra lag eller fotbollen med –Mv-träning. Trainée Vi behöver ökat stöd från övriga föräldrar. En till tränare.

9 Träningsplanering/upplägg 2(2) TräningstillfällenAntal / veckaPlanNotering Inomhus vintern 12/131 * 90 minuter 1 * 60 minuter 1 stor hall 1 liten hall Ev. vid fint väder kanske ut och jogga och köra styrka. Utomhus ordinarie träning 2013 2*90 minuter7-manna

10 Vår organisation Roll/funktionVemNotering Ledare/TränareLotta Löfströmer, Helena Sigurdsson och Håkan Rooth Ledare träningar och matchar lag i Sanktan och cuper HuvudtränareLotta och HelenaPlanerar övergripande träningsupplägg och träningar enligt …. LagledareHåkan Ekonomi/kassörLotta Sportnik/LOKHåkan Material och stödfunktionLotta Vi vill ha ytterligare grupper:Kommer att mailas ut till föräldrar. Först förfrågan, sedan fastställs grupper och så kör vi…………………… Sponsring: Sälj: Aktivitet: 5-7 föräldrar, 1 sammankallande Hålla i sponsring för inköp av kläder mm till laget. Få in pengar till lagkassan för ex träningsläger mm tex Tulpankungen, New Body etc. Aktiviteter för spelarna ex gå och titta på Tyresö FF, korvgrillning etc.

11 Ledare och ledarutveckling/utbildning Vi har 3 ledare –Lotta och Helena har “avsparks-utbildning” men det var många år sedan. Håkan har ingen utbildning. Alla bör gå Avspark vid tillfälle. Vi måste få mer hjälp av övriga föräldrar. Vi måste också bli bättre på att delegera. Vi börjar med de grupper som tidigare beskrivits så får vi ta det därifrån.

12 Materialplanering Se separat materialplaneringsdokument där ni skall fylla i vad ni har för material och matchställ mm.

13 Lagekonomi –Vi har en liten lagkassa där resp föräldrar sätter in 150:- / termin. Denna kassa ska täcka utgifter för anmälan till cuper samt ev. Avslutnings fester.

14 Övrigt/Annat Bra saker till Styrelsen eller laget inför föräldramöten mm Sponsorhantering … …


Ladda ner ppt "Verksamhetsplan för P/F-XX 2013. Denna verksamhetsplan omfattar följande avsnitt som skall beskrivas på respektive bild Vad innebär HSK värderingar för."

Liknande presentationer


Google-annonser