Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

FlexCrème™.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "FlexCrème™."— Presentationens avskrift:

1 FlexCrème™

2 FlexCrème™ Hudkräm med cetylester-sammansättning

3 FlexCrème™ Fördelar med produkten
En snabb och enkel väg till ett mer flexibelt och rörligare liv. Viktiga ingredienser agerar som emulgerings- och smörjmedel. Verkar snabbt – slår snabbt mot problemområdet. Kan också öka nivån av kollagen och ge mer elasticitet och spänst i huden.

4 FlexCrème™ Innehållet i produkten Patenterad cetylester-sammansättning
Aktiv ingrediens: mentol 1,25 % Lätt att smörja in Absorberas snabbt av huden Kletar inte

5 Patenterad ingrediens Cetylester-sammansättning
Cetylmyristat (CMO) Helt naturlig sammansättning av fettsyror Finns naturligt i vissa djur, nötter och grönsaker Unik och patenterad Fungerar som en tensid och smörjmedel när det tas via munnen

6 Vetenskapligt testad Dubbelblind, placebostudie*
Genomförd vid University of Connecticut. Presenterad vid mötet för American College of Sports Medicine i San Fransisco i Kalifornien maj Forskarna kom fram till att 100 % av patienterna som tog den patenterade krämen fick statistiskt signifikanta fördelar. Skickat till J Rheumatology för publicering. *Kraemer WJ. MSSE 2003;35(bilaga 5): 1358, 1998.

7 Användningsföreskrifter
Smörj in det drabbade området max tre till fyra gånger om dagen. Kan användas av alla över 2 år. Ofarligt för alla som tar medicin mot led- och ryggvärk, spänningshuvudvärk och ömhet i musklerna. Endast för utvärtes bruk. Undvik kontakt med ögonen och andra känsliga områden.

8 Huden är viktig Huden är vårt största organ (upp till 16 % av kroppsvikten) och är ett skydd mellan den fysiska kroppen och miljön utanför. Skyddet är emellertid öppet och genomträngligt för den omgivande miljön för att värme, luft och vätska ska kunna bytas ut.

9 Hudens struktur Huden består av tre lager, alla med specifika funktioner och syften. Dessa tre lager är Epidermis, eller överhuden Dermis Subcutis (eller underhuden)

10 Hudens struktur Subcutis-lagret
Subcutis-lagret står för näring, utsöndring och värmeväxling. Svettkörtlarna härrör ur detta lager och utsöndrar inte bara avfall från kroppen genom transpiration utan kontrollerar också temperaturen genom avdunstning på hudens yta. ”Gåshud” uppstår när det fina lager av muskler som finns i det här lagret drar ihop sig.

11 Hudens struktur Dermis
Dermis är lagret med bindväv, innehållande oräkneliga små blodkärl som tillåter huden att andas och ge näring till hudens yttre lager. Dermis är det lager som absorberar ämnen som smörjs in i huden. Talgkörtlarna finns i botten av varje hårsäck i det här lagret. De utsöndrar ett oljigt ämne som kallas sebum och fungerar som smörjmedel för huden.

12 Hudens struktur Dermis (fortsättning)
Normalt fungerande svett- och talgkörtlar är nödvändiga för en välbalanserad hud. Tillsammans står dessa körtlar för ett ”täcke av syra”, ett naturligt filter som skyddar huden mot attacker utifrån. Talgkörtlar som överproducerar kan, som i tonåren, leda till pormaskar och finnar.

13 Hudens struktur Epidermis
Epidermis är det genomskinliga lagret på utsidan som täcker hela utsidan av kroppen. Här finns mängder med nervtrådar som gör huden till ett stort sinnesorgan, som upptäcker värme, kyla, ljus, smak och beröring.

14 Hudens struktur Epidermis (fortsättning)
Smärta och njutning upplevs genom dessa nervtrådar och vi kan se hur känslorna växlar genom att huden ändrar sig från att bli blek till rodnande röd. Epidermis yttre lager består av döda celler som hela tiden stöts bort som tunna skal och ersätts med nya från lagren under.

15 Vad är kollagen? Kollagen är en typ av protein.
Kollagen finns i ett antal vävnader, i olika underkategorier, men speciellt i och omkring lederna. Senor och brosk har många positiva egenskaper tack vare kollagen. Kollagen innehåller strukturer och måste vårdas för att inte slitas i kroppen.

16 FlexCrème™ © ™ 2003


Ladda ner ppt "FlexCrème™."

Liknande presentationer


Google-annonser