Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Har du anställda som behöver använda bärbara datorer eller surfplattor för att komma åt affärskritiska program utanför kontoret? Har.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Har du anställda som behöver använda bärbara datorer eller surfplattor för att komma åt affärskritiska program utanför kontoret? Har."— Presentationens avskrift:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11 Har du anställda som behöver använda bärbara datorer eller surfplattor för att komma åt affärskritiska program utanför kontoret? Har du anställda som arbetar på filialkontor som behöver åtkomst till viktiga data? Öka prestanda och tillförlitlighet i samband med åtkomst till affärskritisk information för anställda som arbetar på filialkontor eller andra platser. BranchCacheBranchCache Hur många servrar planerar ditt företag att använda de närmaste 12–18 månaderna? Minska kostnaden och arbetet med att hantera flera servrar med en integrerad, effektiv administrationsmiljö. ServerhanterarenServerhanteraren Tror du att du kommer att behöva mer serverkapacitet de närmaste 12–18 månaderna? Minska kostnaderna och planera effektivt för mer kapacitet genom att optimera användningen av infrastrukturen för lagring. DedupliceringDeduplicering Är datasäkerhet viktigt för ditt företag? Skydda affärskritiska data med kostnadseffektiva, hållbara och flexibla lagringskonfigurationer. Lagringsutrymmen Lagringsutrymmen Återställ snabbt från systemkrascher och implementera en prisvärd integrerad lösning för affärskontinuitet som håller verksamheten igång. Hyper-V-replikeringHyper-V-replikering Håll igång dina program och se till att all affärskritisk information hela tiden är tillgänglig, utan att offra möjligheten att hantera och underhålla den underliggande IT-infrastrukturen. Livemigrering av lagringsutrymme Livemigrering av lagringsutrymme

12

13 13

14 14

15 15

16 16

17 17

18 18

19 19

20 20

21 21


Ladda ner ppt "Har du anställda som behöver använda bärbara datorer eller surfplattor för att komma åt affärskritiska program utanför kontoret? Har."

Liknande presentationer


Google-annonser