Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Ultimate Luxury Behandling

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Ultimate Luxury Behandling"— Presentationens avskrift:

1

2 Ultimate Luxury Behandling
Behandling baserad på Pärlemor extrakt Synliggör & ger skimmer till lätt tonat hår Ultimate Luxury Behandling

3 PÄRLEMOR EXTRAKT EGENSKAPER

4 En dröm som går i uppfyllelse: perfekt hår med en glimt av skimmer.
Ett rent koncentrat av naturliga ingredienser, raffinerade kristaller och aktiva mineralsyror, med extraordinära ljusningsegenskaper, förbättrar och återupplivar ljustoner samtidigt som den ger fyllighet, för skinande och vitalt hår. Extraktet från naturlig pärlemor ger ett extra skydd, ungdomlighet och extraordinär glans för lättsammare hårtyper. En dröm som går i uppfyllelse: perfekt hår med en glimt av skimmer.

5 SYNLIGGÖR REGENERERAR STIMULERAR
med hydratiserande egenskaper för unik glans REGENERERAR förbättrar energin utan att tynga ner STIMULERAR förbättrar reflexerna mellan hårfärg och yttre ljus Idealiskt för lätt tonat hår.

6 PEARL LIGHT SENSATIONS
ULTIMATE LUXURY PEARL SCHAMPO 250ml/1000ml ULTIMATE LUXURY PEARL BALSAM 200ml/1000ml ULTIMATE LUXURY PEARL LIGHT SENSATIONS 100ml

7 SCHAMPO renar och närmar sig djupet, lämnar håret glansigt och full av volym. Ger ljusare tonat hår ett mer ungdomligt och strålande utseende BALSAM förhållanden i djupet, gynnar stängning av hårfibrerna och säkerställer långvarig glans och lyster, för en riktigt full och livlig färg. LIGHT SENSATIONS ger omedelbart skimmer och återupplivar glansen av naturligt och behandlat hår för skimrande och sensationella resultat.

8 För mer extraordinära resultat rekommenderar vi att du använder ULTIMATE LUXURY BALSAM med koncentrerade boosters, baserat på hårtypen vid behandlingar. +


Ladda ner ppt "Ultimate Luxury Behandling"

Liknande presentationer


Google-annonser