Presentation laddar. Vänta.

Borås Hockey bjuder in till Cupspel C1 Lördag 13/4 U12 13 April 2019

Liknande presentationer

En presentation över ämnet: "Borås Hockey bjuder in till Cupspel C1 Lördag 13/4 U12 13 April 2019"— Presentationens avskrift:

1 Borås Hockey bjuder in till Cupspel C1 Lördag 13/4 U12 13 April 2019
Antal lag: 8 Antal matcher: 5 matcher per lag Matchtid: 2x12 minuter Utvisningstid 2 minuter, Flygande byten Borås Hockey bjuder in till Cupspel C1 Lördag 13/4 Hitta till Borås Ishall Adress: Armbågavägen 6, Borås GPS Latitud Lat N 57° 44′ GPS Longitud Lon E 12° 55′

2 Spelschema

3 Regler Matcher spelas om 2*12 minuter effektiv tid. Paus om 5 minuter mellan perioderna.  Utvisning är 2 minuter. Förbundets regler vid helplanshockey för åldersgruppen.  I grundspelet ger vinst 2 poäng och lika 1 poäng. Vid lika poäng i grundspelet skiljs lagen åt enligt följande: 1. Poäng 2. Inbördes möten 3. Målskillnad 4. Gjorda mål 5. Lottning I slutspel följs oavgjort resultat av 5 minuter sudden, där det lag som gör mål vinner matchen. Är det fortfarande oavgjort efter det följer straffavgörande om bäst av 5 straffar (bortalaget börjar lägga straff). Är matchen fortfarande inte avgjord följer suddenstraffar om varsin straff tills matchen är avgjord.

4 Matschema Tid för Middag bestäms på plats utifrån placering i gruppspel. Prata med cupsekretariatet vid kiosken i ishallen. Tid för Middag bestäms utifrån placering i gruppspel. Prata med cupsekretariatet vid kiosken i ishallen. Lunch och middag serveras vid kiosken i ishallen (mellan A och B hallen)

5 Glöm inte att registrera följande på cuponline i god tid före cup (senast 6/4):
Alla deltagande spelare och ledare Färg på hemma- resp. bortatröjor Eventuella allergier eller specialkost Kontakta matchansvarig Andreas Ekelund vid frågor Ni är mycket välkomna till Borås Ishall 13/4!

Ladda ner ppt "Borås Hockey bjuder in till Cupspel C1 Lördag 13/4 U12 13 April 2019"