Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

U10-mila presentation UK HD10-18 m.fl.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "U10-mila presentation UK HD10-18 m.fl."— Presentationens avskrift:

1 U10-mila presentation UK HD10-18 m.fl

2 Resa och boende – fredag 2:a augusti
Samling Orientalen, stor buss kl 9.45 HD12 åker tävlingsklädda Bussen gör en "hållplats" vid Sätra avfarten i Arboga för påstigande på vägen till U10, och på vägen hem för avstigande Parkering, hitta tält, inkvartering kl 15:30 2st vindskydd och klubbvimplar sätts upp av alla åringar, ansvariga är äldsta tjej och kille. HD 12 samling och genomgång kl 16:30 Start HD kl 18:00 Sängdags kl 21:00

3 Resa och boende – lördag 3:e augusti
Start HD kl 03:00 Start D kl 05:30 Målgång beräknad D18 kl 08:00 Målgång beräknad HD18 kl 08:30 Hejar på ALLA löparna i lagen Packa ihop egna bagaget, vindskydd kl 11:00 Bussavfärd ca 12:00

4 Information Parkering
Avstånd från parkering till arenan meter. Avstånd från militärtältcamping till arena ca ? meter. 3 militärtält, ett per stafett HD18, sover i sträckordning, ledare ytterst D18, sover i sträckordning, ledare ytterst HD12 + ledare + föräldrar Liggunderlag behövs för att vi ska få plats (ej luftmadrass) Tänk på att visa hänsyn till varandra så att alla får sova så länge som möjligt innan sin sträcka. Var därför tysta och viska i tälten, packa så att ni bara behöver kliva upp gå till Arenan.

5 Vi tar med frukost i form av mackor med pålägg.
Mat Ta med mellis till bussresan, vi stannar förmodligen på vägen ned men det kan vara bra att ha med sig sitt ”favoritmellis”. Det finns möjlighet att köpa frukost, lunch och middag som serveras på arenan. Menyn kommer på hemsidan närmare tävlingsdatum. På arenan finns även fika, korv, grill mm samt sjukvård och sportförsäljning. Tänk på kontanter till markan ifall det inte funkar med kort eller swish. HD18 och D18 äter när de vill på fredag och förutsätts äta frukost i lämplig tid innan start på sin sträcka. Vi tar med frukost i form av mackor med pålägg. Blir en lång och slitsam resa, ta med vatten och musik mat spel tidningar bok etc.

6 Varmdusch och toaletter vid arenan.
Övrigt Varmdusch och toaletter vid arenan. Alla resenärer (vuxna och barn/ungdomar) betalar självkostnadspris 100kr. Kläder efter väder PM, startlista, inbjudan etc: Se även : Blir en lång och slitsam resa, ta med vatten och musik mat spel tidningar bok etc.

7 Packlista Sovsäck Liggunderlag Tävlingskläder och skor
Kompass och SI-pinne(med snöre!) Regnkläder Ficklampa Pannlampa för nattsträckslöparna Duschgrejor Varma kläder till natten och morgonen Pengar till markan Vattenflaska Mellis (+ middag/frukost för de som inte beställer) Blir en lång och slitsam resa, ta med vatten och musik mat spel tidningar bok etc.

8 Om man blir sjuk eller skadad lämna återbud per telefon till:
Sjukdom Om man blir sjuk eller skadad lämna återbud per telefon till: HD12 Johan D18/HD18 Pernilla VOF-lag Lars-Erik H Blir en lång och slitsam resa, ta med vatten och musik mat spel tidningar bok etc.

9 Terräng, karta och stämpling
Karta Skala 1:10 000, ekvidistans 5 meter. Sportident används. SI-Card 5, 6, 8, 9, 10, 11 kan användas. Varje SI- pinne får bara användas en gång under tävlingen, oavsett klass. SI- pinnens nummer behöver inte anges vid anmälan. Pinnens nummer knyts till löparen vid incheckning till start eller växling. Tävlingsområdet består av 2 ganska olika områden. bund/U10MILA/Nyheter/banornaborjartaform/ Blir en lång och slitsam resa, ta med vatten och musik mat spel tidningar bok etc.

10 Terräng, karta och stämpling
Område 1 – HD12 samt banor med varvning Terrängtyp – Skogsmark, närmast arenan med inslag av åkermark och bebyggelse. Området har rikt förgrenat stig och vägnät. Kupering – Svag, det kan dock förekomma någon kort brant backe. Framkomlighet - God. Skogen består av gran och tall med visst inslag av löv. Några områden av nedsatt löpbarhet finns också. De ljusgröna områdena består mestadels av tall men även gran och lövsly förekommer. I området finns inga sankmarker. user=MagnusHomann&map=608 HD12-stafetten och den avslutande delen på de banor som har varvning på D18- och HD18-stafetterna kommer att gå i ett mycket flackt och stigrikt område. Här finns också en gammal grusgrop. Den är återställd och planterad med tall, som håller på att växa upp, vilket gör att sikt och framkomlighet är något nedsatt.

11 Terräng, karta och stämpling
Område 2 – Övriga Terrängtyp – Skogsmark, närmast arenan med inslag av åkermark och bebyggelse. Området har rikt förgrenat stig och vägnät. Kupering – Svag, det kan dock förekomma någon kort brant backe. Framkomlighet - God. Skogen består av gran och tall med visst inslag av löv. Några områden av nedsatt löpbarhet finns också. De ljusgröna områdena består mestadels av tall men även gran och lövsly förekommer. I området finns inga sankmarker. ap=131 ap=608 ap=661 et andra området, där D18- och HD18-stafetterna till större delen går är ganska kuperat, men terrängen är mycket öppen och lättlöpt. Här finns också ganska mycket stigar, men inte alls i samma omfattning. Här berörs banorna mycket lite av tät skog och det finns i princip bara ett hygge. Det gjordes höstas och är upprensat från ris och fint att springa på. De som varit ute i skogen har varit nöjda med banor och terräng, så det ser ut som att förutsättningarna för att det ska bli ett bra U10-mila är goda. Nu väntar bankontroll och provlöpning av banorna innan de sätts definitivt.

12 KOM IHÅG ATT HA KUL BÅDE SOM LÖPARE OCH SUPPORTER!
Vi hejar på varandra! HD18 och D18 hejar på HD12 lagen på fredagen HD12 lagen hejar på D18 och HD18 när man har vaknat. Alla hejar på sistasträckslöparna i D18 och HD18, sen packar vi ihop. KOM IHÅG ATT HA KUL BÅDE SOM LÖPARE OCH SUPPORTER! .

13 ”Jag, kartan och terrängen!”
U10-mila i Örby Tänk även på det här med vila/äta/sova/dricka. Vi springer på tider som vi normalt sett inte springer på, oklart om hur det påverkar kropppen. ”Jag, kartan och terrängen!” Fd Världsmästare

14 39:e upplagan av U10-mila i Örby
Laguppställningar och info om respektive kavle

15 VSOK Lag – HD12

16 VSOK Lag – D18

17 VSOK Lag – HD18


Ladda ner ppt "U10-mila presentation UK HD10-18 m.fl."

Liknande presentationer


Google-annonser