Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Varmt välkommen!.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Varmt välkommen!."— Presentationens avskrift:

1 Varmt välkommen!

2 Information från BB BB hög belastning- effektivisera flöden Avlasta vårdpersonalen med vårdnära tjänster, vilket innebär att städpersonal finns på plats mellan kl BMM förbereda med kort information. Vid utskrivning lämnat sitt rum ca. kl städpersonal från ISS kommer mellan kl Under tiden familjen väntar på utskrivning och eventuell transport så går det bra att vänta i dagrummet. BB har hög belastning och arbetar med att effektivisera flöden. För att avlasta vårdpersonalen har BB tagit in vårdnära tjänster, vilket innebär att städpersonal finns på plats mellan kl Vårdpersonalen får då mer tid till patientarbete. För att förbereda våra blivande föräldrar till en positiv upplevelse är det önskvärt om mödravården exempelvis i samband med sammanfattningen inför förlossningen kan informera om följande: vid utskrivning på BB vistelsen får de familjer som planeras att skrivas ut lämna sitt rum ungefär kl Under tiden familjen väntar på utskrivning och eventuell transport så går det bra att vänta i matsalen. BB har haft incidenter på icke uppdaterade kontaktuppgifter /fel tel.nr. fel adress, ingen eller fel anhörig. En vädjan från BB är att kontrollera kontaktuppgifterna är rätt i samband med v Förändringar kan ha skett sedan  inskrivningen.

3 Till de BMM som har uppdrag BB vård i hemmet
Det fortsätter att komma medcontrol ärenden på bilirubin som ej är åtgärdade av BB . För att förbättra den rutinen vore det önskvärt att alla som tar prov på barn uppmanar föräldrarna att ringa BB koordinator innan kl.18.00, om de ej har fått något samtal.

4 Tema Socialtjänsten informerar: Anmälningsskyldighet och samverkan
Mottagningsenheten Uppsala kommun, Barn och Ungdom Louise Holm och Nathalie Lemón (27/3). Lena Aho och Annika Cervin (11/4) Fikapaus Mottagningsenheten Uppsala kommun Vuxen Linda Velander Stedt och Rebecca Palmgren Socialförvaltningen Boendeenheten Uppsala kommun. Linda Grinndal och Klas Johansson Nyheter från gynmottagningen, Ann-Sofi Kullman – Östlund och Ann Wettervik


Ladda ner ppt "Varmt välkommen!."

Liknande presentationer


Google-annonser