Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Lagledarmöte för Volkswagen/Scandic Cup

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Lagledarmöte för Volkswagen/Scandic Cup"— Presentationens avskrift:

1 Lagledarmöte för Volkswagen/Scandic Cup
Arrangörens logotyp Lagledarmöte för Volkswagen/Scandic Cup Jobba gärna med tvåfärgade rubriker för att få mer liv i sidan där det passar. Grundfärgen är vit, att färga en del av rubriken gul måste alltså göras manuellt. Hudiksvall /17

2 Agenda Presentation av tävlingsledning, jury och SSF-representant
Arrangörens logotyp Presentation av tävlingsledning, jury och SSF-representant Tävlingsprogram Tidsschema för tävlingarna Information om nummerlappar och lottning Presentation av tävlingsarenan Presentation av tävlingsbanorna Skidtestning och uppvärmning Banpreparering Information från TD Information från SSF Information från tävlingsledningen En vanlig standardsida. Den finns i många olika layouter med olika färgställningar och med både en- och tvåradig rubrik. Om din rubrik är tvåradig men du använder layouten för enradig rubrik kommer brödtexten att hamna för nära rubriken och tvärt om.

3 Tävlingsledning Tävlingsledare: Åke Ekblom
Arrangörens logotyp Tävlingsledning Tävlingsledare: Åke Ekblom Tävlingssekreterare: Gudrun Ekblom Banchef: Peter Lindberg Spår: Thomas Wassberg Tidtagning: Mattias Jonsson Speaker: Richard Olsson Chef webb: Eva B Nilsson JURY: TD: Erik Björelind TDA: Ludvig Remb Tävlingsledare: Åke Ekblom En vanlig standardsida. Den finns i många olika layouter med olika färgställningar och med både en- och tvåradig rubrik. Om din rubrik är tvåradig men du använder layouten för enradig rubrik kommer brödtexten att hamna för nära rubriken och tvärt om. SSF: Ludvig Remb

4 Tidsschema för tävlingarna
Arrangörens logotyp Öppettider för banor Fredag Lördag tävlingsslut-19.00 Lördag D D 19-20 H 17-18 H 19-20 D 21 13:00 H 21 Söndag, PRELIMINÄRT! D :30 D :00 D21 10:30 H :15 H :15 H21 13:15 Prisutdelning Direkt efter varje klass Tid meddelas av speakern Startlistor läggs upp på webben och FIS-live så fort de är klara respektive dag En vanlig standardsida. Den finns i många olika layouter med olika färgställningar och med både en- och tvåradig rubrik. Om din rubrik är tvåradig men du använder layouten för enradig rubrik kommer brödtexten att hamna för nära rubriken och tvärt om.

5 Tävlingssekretariat Fredag 15.00-18.00. Lördag 08.00- avslutad tävling
Arrangörens logotyp Fredag Lördag avslutad tävling Söndag avslutad tävling Nummerlappar lördag hämtas klubbvis lördag morgon Nummerlappar söndag hämtas klubbvis söndag morgon Bennummerlappar på söndag fästs på höger ben Strykningar Lördag i sb med lagledarmötet fredag Söndag: Lämnas lördag 16:00 En vanlig standardsida. Den finns i många olika layouter med olika färgställningar och med både en- och tvåradig rubrik. Om din rubrik är tvåradig men du använder layouten för enradig rubrik kommer brödtexten att hamna för nära rubriken och tvärt om.

6 Tävlingsarenan Lördag
Arrangörens logotyp En vanlig standardsida. Den finns i många olika layouter med olika färgställningar och med både en- och tvåradig rubrik. Om din rubrik är tvåradig men du använder layouten för enradig rubrik kommer brödtexten att hamna för nära rubriken och tvärt om.

7 Tävlingsarenan söndag
Arrangörens logotyp En vanlig standardsida. Den finns i många olika layouter med olika färgställningar och med både en- och tvåradig rubrik. Om din rubrik är tvåradig men du använder layouten för enradig rubrik kommer brödtexten att hamna för nära rubriken och tvärt om.

8 tävlingsbanorna Lördag
Arrangörens logotyp En vanlig standardsida. Den finns i många olika layouter med olika färgställningar och med både en- och tvåradig rubrik. Om din rubrik är tvåradig men du använder layouten för enradig rubrik kommer brödtexten att hamna för nära rubriken och tvärt om.

9 Tävlingsbanor söndag Arrangörens logotyp
En vanlig standardsida. Den finns i många olika layouter med olika färgställningar och med både en- och tvåradig rubrik. Om din rubrik är tvåradig men du använder layouten för enradig rubrik kommer brödtexten att hamna för nära rubriken och tvärt om.

10 Banpreparering Preparering av banorna under tävlingsdagarna.
Arrangörens logotyp Preparering av banorna under tävlingsdagarna. Fredag/lördag Beror på väderleksprognosen Lördag/söndag Beror på väderleksprognosen. Föråkare lördag Föråkare söndag En vanlig standardsida. Den finns i många olika layouter med olika färgställningar och med både en- och tvåradig rubrik. Om din rubrik är tvåradig men du använder layouten för enradig rubrik kommer brödtexten att hamna för nära rubriken och tvärt om.

11 Information från TD Individuell start Ur-spår regeln
Arrangörens logotyp Individuell start Ur-spår regeln En vanlig standardsida. Den finns i många olika layouter med olika färgställningar och med både en- och tvåradig rubrik. Om din rubrik är tvåradig men du använder layouten för enradig rubrik kommer brödtexten att hamna för nära rubriken och tvärt om.

12 Information från TD Klassisk teknik Teknikkontroll sker utmed banan
Arrangörens logotyp Klassisk teknik Teknikkontroll sker utmed banan Ingen teknikzon Stavlängd, osäkra kolla innan start vid tidtagningshuset, slumpvis kontroll efter mål Obstruktion En vanlig standardsida. Den finns i många olika layouter med olika färgställningar och med både en- och tvåradig rubrik. Om din rubrik är tvåradig men du använder layouten för enradig rubrik kommer brödtexten att hamna för nära rubriken och tvärt om.

13 Information från SSF Tack Hudiksvalls IF och Hudiksvalls Kommun
Arrangörens logotyp Tack Hudiksvalls IF och Hudiksvalls Kommun Stomprogram 2019/2020 sommar och vinter klara SM Gällivare, streaming på Expressen TV, infoblad SM Bruksvallarna, infoblad FIS kod 19/20, nya rutiner – följer verksamhetsåret Listan öppnas i april Flera påminnelser kommer göras 15 juni anmälan och betalning Valla Lika på SM sprintstafett i Bruksvallarna? Jaktstart i Kalix är i klassisk teknik! #volkswagencup #scandiccup En vanlig standardsida. Den finns i många olika layouter med olika färgställningar och med både en- och tvåradig rubrik. Om din rubrik är tvåradig men du använder layouten för enradig rubrik kommer brödtexten att hamna för nära rubriken och tvärt om.

14 Tack för att ni lyssnat. Lycka till!


Ladda ner ppt "Lagledarmöte för Volkswagen/Scandic Cup"

Liknande presentationer


Google-annonser