Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

ESKILSTUNA CUP 2018-04-08.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "ESKILSTUNA CUP 2018-04-08."— Presentationens avskrift:

1 ESKILSTUNA CUP

2 Eskilstuna cup Dags att lag -07 får arrangera sin första hemmacup!
Datum: sön 8/4 Längd: endagscup Antal lag: 6 (två grupper) BOKA IN DENNA DAG I ER KALENDER!

3 Eskilstuna cup Härligt att äntligen få arrangera en egen cup hemma i Sméhallen! Men detta innebär såklart en hel del jobb för oss alla. Alla ledare och föräldrar i laget behöver ställa upp och arbeta tillsammans för att våra barn ska få en häftig upplevelse! Och involvera gärna även andra släktingar, tex mor- och farföräldrar! Vi har nu utsett en del personer som kommer hålla i trådarna (tillsammans med kansliet) under alla förberedelser: Teresa Tikanoja (Joels mamma) Patrik Holm (Henkes pappa) Jeanette Hellgren (Antons mamma) Erika Båverud (Affes mamma) Kirsi Huuska (Adrians mamma) Magnus Johansson (Axels pappa)

4 Projektgrupp Eskilstuna Cup
Skapar inbjudan Kallar till möten Utser matchvärdar Överblick Cupgeneral Sek-ansvarig Sätter bemanningen i sekretariatet Kiosk/grillansvarig Sätter kioskbemanningen, samt anordnar hamburgegrillning Aktivitetsansvarig Planera aktivitet utanför spelet, tex: ”puck i prick”, lotterier mm Matansvarig Håller i matbespisningen

5 Eskilstuna cup Glöm inte att vi ALLA behöver hjälpas åt
Ni som inte är utsedda att hålla i trådarna kommer bli placerade i någon av alla dessa ”stationer”: Matchvärd Kiosk/grill Sekretariat Aktiviteter/lotteri Matbespisningen Om ni har önskamål om i vilken ”station” ni vill ingå i, hör gärna av er till Patrik H eller Teresa T så ska vi göra så gott vi kan för att tillgodose detta. Glöm inte att vi ALLA behöver hjälpas åt för att lyckas med en bra cup för våra barn och gäster!


Ladda ner ppt "ESKILSTUNA CUP 2018-04-08."

Liknande presentationer


Google-annonser