Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

 I sommar är det dags för Equmenias nationella scoutläger. 

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: " I sommar är det dags för Equmenias nationella scoutläger. "— Presentationens avskrift:

1

2  I sommar är det dags för Equmenias nationella scoutläger. 
 På lägret får du träffa nya och gamla vänner från hela vår rörelse och utbyta idéer och tankar. Prisma är ett läger där vi får reflektera Guds ljus och sprida det vidare i världen. 

3

4

5 åldrar  Vi strävar efter att göra ett läger som passar så många som möjligt. För upptäckare, äventyrare och utmanare har vi program alla dagar. Spårare har vi ett särskilt program för under torsdagen och fredagen. Roverscouter är välkomna att delta i samma program som utmanare. Och är man över år finns självklart möjligheten att ansöka om att bli funktionär. 

6

7

8  Hur ser LÄGERveckan ut? På söndagen reser vi till lägerplatsen och gör oss hemmastadda. Kvällen avslutas med en mäktig invigning. På måndag, tisdag, torsdag och fredag börjar dagen med en morgonsamling som följs av ett dagsprogram som alla på lägret gör på förmiddagen. På eftermiddagen erbjuds en mängd olika spontan-aktiviteter och på kvällen hålls det flera mindre lägerbål på olika ställen på lägerområdet. På fredagen avslutas dagen tillsammans med gudstjänst och scenshow.  På onsdagen har vi en hjältedag med massor av spännande aktiviteter.  På lördagen är det dags att dra sig hemåt. Men innan alla åker hinner vi givetvis med en rejäl avslutning tillsammans.

9

10  För dig som åker som deltagare på lägret kommer lägeravgiften att ligga på 1500 kr.
Avgiften för funktionärer är 1150 kr om du endast deltar under själva lägerveckan. Om du deltar under för- och/eller efterlägret kommer du få en rabatterad avgift.

11 Självbild - Vi är Guds diamanter, Guds ögonstenar. Oändligt värdefulla
Mångfald - Gud är stor, det stora ljuset, men genom oss blir nyanserna tydligare. Vi har olika erfarenheter av Gud och speglar därför Gud på olika sätt. Uppdraget - Prismans stora uppgift är att bryta ljuset och skicka det åt andra håll så att andra kan se det Trofasthet - Regnbågens alla färger. Löftets båge. Guds trofasthet. Inte bara när vi är på läger utan alltid. Påminnelse om att Gud alltid är med och har allt i sin hand, också i vår vardag.

12

13  

14

15

16 På dessa bakgrundsbilder kan du skriva egen information

17

18


Ladda ner ppt " I sommar är det dags för Equmenias nationella scoutläger. "

Liknande presentationer


Google-annonser