Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

HTC Sweden Hos HTC Sweden AB har Microsoft Dynamics NAV växt med företaget. Och det ordentligt. På tio år har omsättningen ökat från 15,8 till 300 miljoner.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "HTC Sweden Hos HTC Sweden AB har Microsoft Dynamics NAV växt med företaget. Och det ordentligt. På tio år har omsättningen ökat från 15,8 till 300 miljoner."— Presentationens avskrift:

1 HTC Sweden Hos HTC Sweden AB har Microsoft Dynamics NAV växt med företaget. Och det ordentligt. På tio år har omsättningen ökat från 15,8 till 300 miljoner kronor. – Det är ovärderligt att slippa byta system när företaget växer. Vi jobbar i Dynamics hela tiden, flyttar in allt i systemet, och bygger nya funktioner vid behov, säger Karl Thyssel, utvecklingsansvarig på HTC Sweden. Företaget behövde 2001 ett system som de kunde fortsätta växa i, och som kunde anpassas till HTCs unika verksamhet. Det måste kunna fortsätta att anpassas till företagets ständigt föränderliga verksamhet. HTC Sweden har ett affärssystem som har växt, och växer rekordartat med företaget. Det pågår en kontinuerlig utveckling av implementationen för att stötta verksamheten. Microsoft Dynamics NAV (tidigare Navision) med nuvarande partnern WM-data. Ett system och en partner som anpassar sig till HTCs utveckling. Microsoft BizTalk Server, Exchange Server, Dynamics NAV, Office System, SQL Server 2005, Windows Server 2003, Windows XP


Ladda ner ppt "HTC Sweden Hos HTC Sweden AB har Microsoft Dynamics NAV växt med företaget. Och det ordentligt. På tio år har omsättningen ökat från 15,8 till 300 miljoner."

Liknande presentationer


Google-annonser