Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Sprintdemo 8 18 jan Sprintdemo 8 18 jan 2018.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Sprintdemo 8 18 jan Sprintdemo 8 18 jan 2018."— Presentationens avskrift:

1

2 Sprintdemo 8 18 jan 2018

3 Dagens program Teknik för demo: Kontakt med projektet:
Join.me för både ljud och bild Inspelad demo på projektwebben Kontakt med projektet: Blogg - Webb - Confluence Jira Genomgång av sprinten

4 Sprint 8 Planerat att påbörja Youmo Färdigställa UMO
Sprintmålen finns i Jira Korrigera det viktigaste från Funkarapporten

5 Sprint 9 Påbörja Youmo Korrigeringar, tillgänglighetsrapport 2

6 Sprint 8 18 december – 18 januari 2017

7 Koncept / Design / Gränssnitt
Sprintdemo Inledning Sprintmål Utveckling Test Koncept / Design / Gränssnitt Övrigt

8 Sprintmål Jag som redaktör kan lägga till alla varianter av bilder på en artikelsida. Jag som redaktör kan använda mig utav länkbiblioteket på en artikelsida. Jag som redaktör kan skapa UMO-poddsidor och länka dem till poddsändningarna. Jag som redaktör kan nu se statistik över vilka sökningar som har skett i sökmotorn. Jag som redaktör kan nu sätta upp redirect av gamla sidor till nya sidor på webbplatsen. Jag som redaktör kan nu lägga till och administrera en 404-sida (sidan kunde inte hittas)

9 Sprintmål Jag som utvecklare kan nu börja lasttesta och se att webbplatsen cachar sidorna på webbservern. Jag som utvecklare kan nu övervaka webbplatsen via tjänsten Instana och se både hur klienter och server fungerar. Jag som utvecklare kan nu verifiera att sökmotorer hittar sitemap.xml som innehåller länkar till alla sidor som är publicerade på webbplatsen. Jag som utvecklare kan nu verifiera att om ett oväntat fel inträffar på webbplatsen så visas ett generellt felmeddelande upp (500-sida).

10 Sprint 8 - innehåll Sprint 8– Confluence Beslutslogg - Confluence

11 Utveckling Kompletterat artikelsida
Bildhantering, flera varianter av bilder, responsiv inladdning Sök Länkbibliotek Cachehantering Övervakning av produktion Koppla mottagningar i sidhuvudet Funkarapporten

12 Utveckling UMO-podden Statistik från sökmotorn
Dölja sida för intern och externsök Generera upp sitemap över alla sidorna 404-sida samt hantering av gamla länkar 500-sida Förbättrad egna berättelser Förbättrad funktionalitet och rättat en del fel Uppgraderat Episerver, update 195 (Episerver 11)

13 Utveckling Arbete med driftsleverantören Arbete med RGS
Arbete angående kommande lasttester Arbete angående förändrat arbetssätt

14 Test Avslutande systemtest av sprint 6.
Fokus systemtest på funktionalitet från sprint 7 (bl.a. Sök, Fråga & Svar, Egna berättelser) Viss test av funktionalitet utvecklad under sprint 8 (bl.a. Mottagningsinformation, Länklista). Omtest av rättade felrapporter.

15 Koncept / Design / Gränssnitt
Fokusområden Youmo Färdigställa UMO Detaljkrav för koncept Uppföljning av användbarhetstestester

16 Koncept / Design / Gränssnitt
UMO Översättning Felsida (500-sida) Utskrift, Mottagningssida Utskrift, Artikel Youmo Språkval-sida, desktop Språkval-sida, mobil FrågaSvar, mobil

17 Övrigt Frågor?

18 Wienerschnitzel Be gärna din kötthandlare skära upp och banka ut schnitzlarna. Skär annars ut, beroende på storleken på innanlåret, 2-2,5 cm tjocka skivor tvärs över fibrerna. Lägg köttet i en tjock plastpåse och banka ut det med en kastrull eller liknande tills skivorna blir 5–8 mm tjocka.  Häll mjölet på en tallrik och blanda det med lite salt och peppar. Häll ströbrödet på en annan tallrik och knäck äggen i en skål eller djup tallrik. Vispa ihop äggen lite.  Vänd först köttet i mjöl, sedan i ägget och sist i ströbrödet. Se till att det blir rikligt av allt och att det täcker. Lägg sedan de panerade schnitzlarna åt sidan för att ”torka” före stekningen.  Stek schnitzlarna i hälften matolja och hälften smör i en stekpanna på medelvärme så att de inte blir brända.  Garnera schnitzlarna med citronskivor, ansjovis och kapris. Servera direkt medan de fortfarande är frasiga tillsammans med stekt potatis och smörslungade gröna ärtor.


Ladda ner ppt "Sprintdemo 8 18 jan Sprintdemo 8 18 jan 2018."

Liknande presentationer


Google-annonser