Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Tack alla sponsorer. Vi, i Norrsundets IF innebandy, har suttit och gått igenom årets och tidigare års sponsring ifrån olika företag. Där har erat namn.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Tack alla sponsorer. Vi, i Norrsundets IF innebandy, har suttit och gått igenom årets och tidigare års sponsring ifrån olika företag. Där har erat namn."— Presentationens avskrift:

1 Tack alla sponsorer. Vi, i Norrsundets IF innebandy, har suttit och gått igenom årets och tidigare års sponsring ifrån olika företag. Där har erat namn stått med och vi vill med detta brev tacka alla nya och tidigare sponsorer för all hjälp vi fått under alla år. Vi har skrivit ner lite om sektionen och lite om vad vi använt era bidrag till så ni ser att ni verkligen är viktiga för oss och vår verksamhet. Idag har vi 3st lag i seriespel: -P-10: ca 20 barn i åldrarna 8-11 år, både pojkar och flickor. -P-15: ca 25 barn i åldrarna 13-17år, endast pojkar. -Herrar division 5: ca 25 st herrar i åldrarna 18-36år Er sponsring har bidragit till: -bollar till alla lag -klubbor till innebandyskolan -utbildning av ledare -sjukvård material -västar & koner -spelarglasögon till P-10 + mycket, mycket mer. Med er hjälp har vi lyckats få in fler ungdomar och barn till sektionen och som det ser ut så växer intresset för innebandy här i ”lilla” Norrsundet. Vi hoppas att kunna starta upp en innebandyskola för barn i åldrarna 5-7år under säsongen som kommer. Och förhoppningar finns att starta ett flicklag i framtiden. Eftersom vi är en liten sektion så är alla våra sponsorer en viktig kugge i vårt maskineri och vi tackar er för all hjälp vi har fått och vi hoppas att ni fortsätter att stödja vår innebandy även i framtiden. Norrsundets IF innebandysektionen


Ladda ner ppt "Tack alla sponsorer. Vi, i Norrsundets IF innebandy, har suttit och gått igenom årets och tidigare års sponsring ifrån olika företag. Där har erat namn."

Liknande presentationer


Google-annonser